П
Паган-др
Гостин
Дефинитивно спомен куќата за Мајка Тереза.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Garmishpartenkirhen
"пешачкиот мост" влајко..убедливо најгрдиот објект во Македонија
deka e utka toa da ama deka e grd ne eДа, да... невидена утка.![]()
Грд не е?!deka e utka toa da ama deka e grd ne e
Ни мене не ми пречат статуите, ама чоече... заедно со таа комунистичка градба изгледа као мене минич да ми облечеш (што, хммм, коа ќе размислам, Acid и онака ме фати на зуб за Lady QueerТука се согласувам. Баш како скокалница е.
И Владата е многу грда, како лименка. Не ми сметаат мене статуите, ама зградата е...И она пред ЕСМ што и да е, обид за некаков објект, мене на чир ми изгледа.
Мене ми се баш привлечни сите овие градби. Баш заради тоа, дека се градени во ист стил, плански и преку нив во тоа комунистичко време требало да се искочи од тоа сивило. Тие сепак не се коцки, туку се градени со вкус и обмислени, колку што тоа било возможно во таквото општество.Bacillus Gagous напиша:Имајте на ум дека зградите: Ц.Д. Гоце Делчев, Архив, Гимназија „ Никола Карев“, Телеком и централна пошта, Народна Банка како и комплексот факултети кај бит пазар сите тие се градени по земјотресот со посебна идеја и стил
Мене ми се баш привлечни сите овие градби. Баш заради тоа, дека се градени во ист стил, плански и преку нив во тоа комунистичко време требало да се искочи од тоа сивило. Тие сепак не се коцки, туку се градени со вкус и обмислени, колку што тоа било возможно во таквото општество.