- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Слаба беше последнава до кога ќе тераат овие незнам ал ако бидат вака епизодите до 7ма и ќе мора да ја завршат
Инаку обновена е за уште две сезони, така што минимум ќе има 8 сезони.Слаба беше последнава до кога ќе тераат овие незнам ал ако бидат вака епизодите до 7ма и ќе мора да ја завршат
А оти најпросто не си ја симнеш од арена или замунда и раат да бидеш?help nekoj mi barat password za da ja extractiram najnovava epizoda This video is password protected to stop automated leeching and detection.
To get your password, Please visit: www.MovieYT.com
a tamu nemat nisto nekoj znajt kako mozam da go napram ?
arenabg не бараат регистрација, а сериите одма излагаат таму.neam account na zamunda, a na google ovie so gi vajgat od isohunt i dr strani so torrenti se vo win rar format ama nvm se snajdov
Не е фер да не ја прикажатЈа велам дека нема да ја прикажат мајката а за до 2013 тоа ќе видиме
Ќе влечкаат вака дури имаат популарност, и после кога ќе почнат да губат фанови, ќе ја прикажат и ќе ја завршат серијата.Не е фер да не ја прикажат
Иронично е што самата серија се вика How i met your mother поарно Barney's Show да ја крстеле, ама па така немаше можеби да ја гледамеЌе влечкаат вака дури имаат популарност, и после кога ќе почнат да губат фанови, ќе ја прикажат и ќе ја завршат серијата.
Глегај таму и не туку прашувај.Толку се тапа последните 2 сезони? -.-
Барни мадафака.Не требаше новата на 17ти да излези? о.О
Кој ти беше подобар?
Добро, си реков ќе речиш Дон (ако се викаше така онај ко-водитело) или некој од тие таквите.Барни мадафака.