How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Една од најсмешните серии што сум ги гледал

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
na pojketo od vas najsmesni sezoni vi se 1 i 2 ama mene licno nz zs ama 5 dosega mi izgleda ko najaka osobeno epizodite od 8-17 se imam najmn smeeno :)

Н

'Никола'

Гостин
na pojketo od vas najsmesni sezoni vi se 1 i 2 ama mene licno nz zs ama 5 dosega mi izgleda ko najaka osobeno epizodite od 8-17 se imam najmn smeeno :)
Имаше неколку јаки епизоди во 5тата, ама далеку најтапа беше од другите сезони. според мене

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Џон Литгоу како татко на Барни ќе се појави во новата епизода. :vozbud:

Член од
6 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
605
И 6та сезона е многу смешна нема промашена епизода до сега.Одвај чекам 19та епизода

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Па не знам баш колку може да се смета коментарот на маестро13 за спојлер, со оглед на тоа што на официјалните сајтови и профили на серијата веќе на големо се најавува истово. Тие што ја гледаат епизода за епизода, доста веројатно е дека го знаат ова. :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Колку безвезе еј, намерно го донесоа Lithgow за да мислиме дека ќе биде super-awesome, за после да не "изненадат" дека е обичен татко...Стварно не знам зашто не го искористија потенцијалот на "Dick" малку повеќе. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Колку безвезе еј, намерно го донесоа Lithgow за да мислиме дека ќе биде super-awesome, за после да не "изненадат" дека е обичен татко...Стварно не знам зашто не го искористија потенцијалот на "Dick" малку повеќе. :)
Искрено и јас повеќе очекував од него....

Н

'Никола'

Гостин
Од епизодава ме бендиса моментот :

"He is legend......wait for it......daddy"

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Кога излегува наредна епизода дане знае некој ?

Kajgana Shop

На врв Bottom