How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Сезона 5 Епизода 01
Забавна, али ај да не бидам спојлераш ќе кажам само едно нешто, ЕДВАЈ ја чекам втора епизода да излезе :)
Симињајте, HD Rip ќе бидат сите епизоди како досега.

Awesome

Сезона 5 Епизода 01
Забавна, али ај да не бидам спојлераш ќе кажам само едно нешто, ЕДВАЈ ја чекам втора епизода да излезе :)
Симињајте, HD Rip ќе бидат сите епизоди како досега.

Awesome

I povekje od Awesome
Legendary, wait for it.... dary!

Nemam komentar, prodolzuvaat so se podobri epizodi, ustata uste me boli od smeenje :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ted ZAKON

Има на www.surfthechannel.com до 5 сезона сите епизоди,дефинитивно супер серија што ме смее до солзи на чело со Барни-ЛУДАК:pos2::pos2::pos2:

Lele koga ke dojde Vtornik za novata epizoda!!! hahahahahahahahaha

"And I just re-discovered how awesomely awesome my life is!"
"Everytime I'm sad i stop being sad and be awesome instead."
Barney Stinson

:pos2::pos2::pos2:

Хитно ми требаат преводи за How i met your mother season 3. Prijevodi-online.org нешто не работи, па ако ги има некој го молам на ПП.:smir:

јас ги имам сите преводи до сега за 3 сезона преводите се за хдтв рип
пиши проватна порака или остави мејл нешто да ти пратам

сајтот преводи онлајн е ок барале нов хоустинг сега е ок

Имам гледано неколку епизоди ради тоа што ми рекоја дека е многу посмешна од "Friends" па си реков ај да видам шо можи да биди посмешно.

Искрено, серијата не ми се допаѓа многу, можи грешам, можи пребрзо судам, ама нема теоретска шанса да се рамни со "Friends".

I povekje od Awesome
Legendary, wait for it.... dary!

Nemam komentar, prodolzuvaat so se podobri epizodi, ustata uste me boli od smeenje :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ted ZAKON

Ахаха, ова сеа го глеам, epic fail. :devil3:

Инаку, ваљда ќе тераат уште една, максимум две сезони, бидејќи кај и да е мора да ја упознае мајката, да почне да излегува со неа, бла бла....
Или, па ќе продолжат откако ќе стане се тоа, и уште многу ќе се забавуваме со овие ликови. :)

Барни-ѕвер

и по кој знае кој пат е најјак фраер во серијата, ги зезна :pos2::pos2::pos2:

Гоце, ај да ја праиме "Ted Mosby" некад, а? :)))

Добро што раскинаа Барни и Робин, епизодите беа срање. Со последнава се опоравија малце.

It was Legen-wait for it-ds of the Fall! Legends of the fall :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
п.с конечно последнава епизода заличи на нешто.

Ја гледав седмата, треба да ги спуштам и следните. Не ми беше ништо посебно, не можев да поднесам да го гледам Барни крупен.

Факт е дека серијата ослабе откога се фатија Робин и Барни али ми беа слатки заедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom