Виклер Скај сине, и Рахмани у КАСТРО - 13.05.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.607
Поени од реакции
8.765
Веб-сајт
www.flickr.com
l_8b5da50d93114087ad1da6250bf137ad.jpg

Пааа... знам дека ќе флодате на темава :pos:

Биќе крвопролиќе :je:

Виклер Скај на денот на мојот роденден доаѓа!:vozbud: Тооооооооо! Па има ли нешто поубаво!:vozbud: Ќе се обидам да отидам! 90 посто сум таму!
П.С. Чек и тука... :drk::drk::icon_lol:

тамн ќе предупрeдев на екстремното мокрење шо ќе се одвива кога еве ти^ :icon_lol:
Ќе идам и ја ако е до 150 највише 200(нема шанси за овој да платам поише него за другиве двајца :))
Мада не сум му некој голем фан, ќе идам да го ислушам, со Рахмани сите викаат дека биле ко Стоктон и Мелоун .......и да, да гледам цицки ќе идам исто, Пичковден у Кастро ќе се слави:icon_lol:

Оооооооооопаааааааааааа! Сеа да видите како рока металчиште на MC и резидент ДнБ журка!

Јас реков дека ќе гребам на врата за да влезам прв. Го фаќам Трипе за гуша и уз него се качувам на сцена.:)
Дефинитивно биќе крвопролееееееееееење и мокрење на бичарке (тс тс бичарке се карају са црнцимааааа) али сепак ќе бидам у прв ред за сите, Славе и Трајо и Виклер и Рахмани. 100000000000000% позитивна журка. Мемории од позитивни вибрации 2 се враќаат. Дефинитивно фуче и дефинитивно идемо рекордс

тамн ќе предупрeдев на екстремното мокрење шо ќе се одвива кога еве ти^ :icon_lol:
Ќе идам и ја ако е до 150 највише 200(нема шанси за овој да платам поише него за другиве двајца :))
Мада не сум му некој голем фан, ќе идам да го ислушам, со Рахмани сите викаат дека биле ко Стоктон и Мелоун .......и да, да гледам цицки ќе идам исто, Пичковден у Кастро ќе се слави:icon_lol:

Не биди торко, на плакатот пишува "влезници 200, на врата 300" :)

Ќе биде јако, и јас слушнав дека биле опасен тандем двајцана, емсидиџеј колабо, четрстри дваестри тс тс :))))

Не биди торко, на плакатот пишува "влезници 200, на врата 300" :)

Ќе биде јако, и јас слушнав дека биле опасен тандем двајцана, емсидиџеј колабо, четрстри дваестри тс тс :))))

Чуј:)

Боље Кастро него Авана у секој случај, не знам шо ден се паѓа али ако е преку недела боље , жени на тон, а ти до нив си го поставуваш она добро прашање :
ЗАШТО БРАТЕ ВИКЛЕР ??? :)

Боље Кастро него Авана у секој случај, не знам шо ден се паѓа али ако е преку недела боље , жени на тон, а ти до нив си го поставуваш она добро прашање :
ЗАШТО БРАТЕ ВИКЛЕР ??? :)

Среда се паѓа. Само тоа ми праи проблем, али ај ќе видиме, можно е да се тркне до Кастро на едно добро журче. :)

Еј..не ми се веруе дека 10 души од милион на кајганава се заинтересирани за настанов...Сачувај Боже....Ера Ојданиќ да се најави има цела кајгана да рипне у воздух..

Еј..не ми се веруе дека 10 души од милион на кајганава се заинтересирани за настанов...Сачувај Боже....Ера Ојданиќ да се најави има цела кајгана да рипне у воздух..
:pos2::pos2::pos2:Ера Ојданиќ кај го најде:pos2::pos2:
Ја 100% идам.:vozbud::vozbud::vozbud:

најс најс, ќе биде добро журче, мооора да се оди:pipi: Скај Виклер:vozbud::vozbud:

Ве молам муабетете за журката, не за тоа дал рапот е ОК, или не е.

3 мислења избришани.

Се помислив пред некое време да зајахам воз до Ниш за да ги слушам. Така да на 29 влагам со залет у Кастро!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom