Вардар про - Металург, 18:30ч "Борис Трајковски" 29.04

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    29
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
МТВ 1, одма.

Напред Вардар!!
Очекувам победа денеска, паднати се Металург.

Добар натпревар е Вардар води..

Готово е, тепа Вардар сигурно:tv:

Уффф ептен ми го прават меракот ги газат се е решено мислам штета што не сум во сала.Сеа да не ја знае некој табелата.Кој е прв?

заслижена победа на вардар...одлична на целиот тим :vozbud:

Честитки за остварената победа на Вардар:smir:

Не очекував толку разлика да заврши и тоа победа на вардар, според мене фаворит беше металург

Уффф ептен ми го прават меракот ги газат се е решено мислам штета што не сум во сала.Сеа да не ја знае некој табелата.Кој е прв?
Металург води со еден бод но Вардар има натпревар помалку со евентуална победа Вардар ке биде прв.

Секоја чест за вардарците им одржаа лекција и на паркетот и на трибините, според мене најзаслужен за победата е Мојсовски најдобро играше, инаку имаше инцидент помеѓу Комити и Пирати каде што автокомандосите го изедоа...ах штета што не отидов...:(:(
ИГРА МАГИЧНО МАГИЧНОО,ВАРДАР ИГРА ФАНТАСТИЧНООО

инаку имаше инцидент помеѓу Комити и Пирати каде што автокомандосите го изедоа...ах штета што не отидов...:(:(
ИГРА МАГИЧНО МАГИЧНОО,ВАРДАР ИГРА ФАНТАСТИЧНООО

Кој инцидент и каде ?

Како што знам, пирати дојдоа со два преполни автобуси, со толку и си отидоа.

Браво за играта на двата тима, одлично и на трибините. Комитите секако со подобра кореографија. Сепак, треба да се има наум дека кај Металург недостасуваа Маљцев, Шмигиќ и Димовски...првотимци.

п.с Мора да ги пофалам комитите за кореографијата со Х / О :))))
Доста добро ги заебаа пиратите, мислеа дека им е скинат транспарентот, кога после.... :)

еве еден клип кога заврши утакмицата, повеќето си беа отидени

Јас сепак мислам дека Металурзите ќе тепаат...Иако ќе биде многу неизвесно...:duel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom