Таруно
Еким
Па можда и не си во заблуда...
Освен ако не е некоја уана-би шега, шо не личит за подфорумов и за возраста твоја.![]()
До пред 5 минути бев бог во очите на машките, фала ти што ме симна од облаците.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен ако не е некоја уана-би шега, шо не личит за подфорумов и за возраста твоја.![]()
Големината викаат дека не е битна - викаат била битна техниката
Јас сум била со 3-ца со мали куриња и со сите нив ми бил сексот лош ....
http://forum.kajgana.com/showthread.php?2143-Машки-сексуални-дисфункции
1. ИМПОТЕНЦИЈА
Импотенцијата е неспособност за постигнување ерекција или ејакулација или и едното и другото.
Мажи со сексуални пореметувања имаат различни симптоми, поединечно или комбинирано: губење на либидото, немоќност да постигнат или одржат ерекција, невозможност за ејакулација, прерана ејакулација или невозможност за доживување оргазам.
Па не се работи за “невозможност“ или “неспособност“, туку за компатибилност, заемна сексуална усогласеност. Колку и да се привлекуваат одредени луѓе постои можност да не се согласуваат во сексот.
Ексклекмк,
Мало куре е нешто околу 10 цм или помалку
која е вашата/твојата мерка за мали/големи нормални куриња/куришта ... ?![]()
Ексклекмк,
Мало куре е нешто околу 10 цм или помалку
Ko ќе се надрви фати го со една рака... то е мало куре ако има место да го фатиш и со друга, тоа е веќе кур а то шо ќе остане над втората рака е куриште.
Ако не се компатибилни, би требало двајцата да се незадоволни, а не само едната странка, ако не се лажам, сепак не сум многу упатена во тие работи. Башка една или две непогодени да му се трефнет ајде, ама тој зборвеше за неизбројана множина.Па не се работи за “невозможност“ или “неспособност“, туку за компатибилност, заемна сексуална усогласеност. Колку и да се привлекуваат одредени луѓе постои можност да не се согласуваат во сексот.
Се сложувам со тебе. Ми се има десено врската да е за нигде, ама сексот лудница, а и обратно. Инаку, ејакулација постигнувам само ми треба повеќе време од да речеме 30 минути до 1 саат. Сеа проблемот е што не секоја може да издржи толку време.![]()
Дечко ти со коњ да не се сексаш?
Ако не се компатибилни, би требало двајцата да се незадоволни, а не само едната странка, ако не се лажам, сепак не сум многу упатена во тие работи. Башка една или две непогодени да му се трефнет ајде, ама тој зборвеше за неизбројана множина.![]()
Како и да е, очигледно е дека се трудеше да е шеговит, па само си кажав дека имат то и лоша страна (болест), а не е само дарба и дек е уште рано да го ставаме на престол. Така да, the joke's on him. И Таруно, аман, cut the drama.![]()
Се сложувам со тебе. Ми се има десено врската да е за нигде, ама сексот лудница, а и обратно. Инаку, ејакулација постигнувам само ми треба повеќе време од да речеме 30 минути до 1 саат. Сеа проблемот е што не секоја може да издржи толку време.![]()