Магус,Јапонски порнич ќе збрка работа ама што правиме со Џ точката...другар, битна е и големината :nesum: . На јапанките јапанско куре можда им е тамам, ама белава раса е друга прикаска![]()
Не само на прст.Имаше еден момак на форумов порано,само што го погледнуваа жени и свршуваа.Магус,
Теоретски сум слабо поткован во оваа сфера, колкав би требало да биде минимум еден пенис за да стигне до Џи точката и да пружи задоволство до партнерката. Од лично искуство знам дека на прст момичките доживуваат оргазам
Хинт Не ме викаат на прекар дугипрст
со ластиче... не бе заебанцијата настрана шо се замараш со то да го измериш, ерекцијата не е иста кога си го тинкаш на порнич и кога се клецкаш со некоја а богами зависи и од типката коклку ќе го порасни така да како да го мериш секогаш ќе бидеш +/- 1 цмa seushte ne mi odgovorivte kako mozham da si go izmeram penisot![]()
Не сум ја крив што жените не еволуирале доволно за да свршат за 20 секунди.инаку џабе ви е големо куриште ако после 20 секунди доживуваа ејакулација
Не само на прст.Имаше еден момак на форумов порано,само што го погледнуваа жени и свршуваа.
Види сега, техниката и те како е важна ама важна е и големината! Ако си била со 3ца со мали куриња ама истовремено биле и лоши техничари нормално дека ќе ти биде лош сексот. Јас реално кажано никогаш не сум бил преоптеретен со големината бидејќи сум си сигурен во техниката, ама сепак не сум како оние твоите, фала му на бога ми дал солидна големина.Големината викаат дека не е битна - викаат била битна техниката
Јас сум била со 3-ца со мали куриња и со сите нив ми бил сексот лош ....
итовремено со тројца со мали или еден по еден?Големината викаат дека не е битна - викаат била битна техниката
Јас сум била со 3-ца со мали куриња и со сите нив ми бил сексот лош ....
не се секирај, секогаш е до девојкитеЈас не сум нешто надарен, еве си признавам, ама не сум ни за фрлање, барем така мислам.
Имам друг проблем, обично девојките свршуваат први и после едвај можат уште 10-15 минути да издржат, а јас никако да ејакулирам. И не ретко се завршува со девојката задоволена, а јас ..само испотен. Не сакам ова да го сфатите као „еееј се фали ова-она“, навистина е така. Незнам дали е до мене или до девојките !?
човече ти можиш порничи да почниш да снимаш дарба е то шо го имашЈас не сум нешто надарен, еве си признавам, ама не сум ни за фрлање, барем така мислам.
Имам друг проблем, обично девојките свршуваат први и после едвај можат уште 10-15 минути да издржат, а јас никако да ејакулирам. И не ретко се завршува со девојката задоволена, а јас ..само испотен. Не сакам ова да го сфатите као „еееј се фали ова-она“, навистина е така. Незнам дали е до мене или до девојките !?
Знаев... потајно знаев.не се секирај, секогаш е до девојките
А јас цело време мислев дека нешто не е во ред со мене. Многу пати девојките ми се жалеле „ајде веќе при крај ли си “, а ја ни „к“ од крај...или ќе почнат да ми се жалат „ме боли веќе, не можам“ и сл. Стварно не знам што да правам.човече ти можиш порничи да почниш да снимаш дарба е то шо го имаш![]()
Па можда и не си во заблуда...
А јас цело време мислев дека нешто не е во ред со мене. Многу пати девојките ми се жалеле „ајде веќе при крај ли си “, а ја ни „к“ од крај...или ќе почнат да ми се жалат „ме боли веќе, не можам“ и сл. Стварно не знам што да правам.![]()