Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Во мое време не се ценеше кур на кој не можат да се разминат два стаорци.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јапонски порнич ќе збрка работа ама што правиме со Џ точката...другар, битна е и големината :nesum: . На јапанките јапанско куре можда им е тамам, ама белава раса е друга прикаска :)
Магус,
Теоретски сум слабо поткован во оваа сфера, колкав би требало да биде минимум еден пенис за да стигне до Џи точката и да пружи задоволство до партнерката. Од лично искуство знам дека на прст момичките доживуваат оргазам
Хинт Не ме викаат на прекар дугипрст

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Магус,
Теоретски сум слабо поткован во оваа сфера, колкав би требало да биде минимум еден пенис за да стигне до Џи точката и да пружи задоволство до партнерката. Од лично искуство знам дека на прст момичките доживуваат оргазам
Хинт Не ме викаат на прекар дугипрст
Не само на прст.Имаше еден момак на форумов порано,само што го погледнуваа жени и свршуваа.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
a seushte ne mi odgovorivte kako mozham da si go izmeram penisot :D
со ластиче... не бе заебанцијата настрана шо се замараш со то да го измериш, ерекцијата не е иста кога си го тинкаш на порнич и кога се клецкаш со некоја а богами зависи и од типката коклку ќе го порасни така да како да го мериш секогаш ќе бидеш +/- 1 цм

инаку џабе ви е големо куриште ако после 20 секунди доживуваа ејакулација

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
инаку џабе ви е големо куриште ако после 20 секунди доживуваа ејакулација
Не сум ја крив што жените не еволуирале доволно за да свршат за 20 секунди.
:pos:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Големината викаат дека не е битна - викаат била битна техниката

Јас сум била со 3-ца со мали куриња и со сите нив ми бил сексот лош ....

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184

Види сега, техниката и те како е важна ама важна е и големината! Ако си била со 3ца со мали куриња ама истовремено биле и лоши техничари нормално дека ќе ти биде лош сексот. Јас реално кажано никогаш не сум бил преоптеретен со големината бидејќи сум си сигурен во техниката, ама сепак не сум како оние твоите, фала му на бога ми дал солидна големина. :toe:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Икси,

Јас зборувам она што низ искуство сум видела - она што не сум го искусила не го ни тврдам ....

Значи можни се секакви комбинации ..... но најлоша веројатно е патолошки случај (садо-мазохист и сл)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279

итовремено со тројца со мали или еден по еден?

Можи е проблемот тука?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Јас не сум нешто надарен, еве си признавам, ама не сум ни за фрлање, барем така мислам. :)
Имам друг проблем, обично девојките свршуваат први и после едвај можат уште 10-15 минути да издржат, а јас никако да ејакулирам. И не ретко се завршува со девојката задоволена, а јас ..само испотен. Не сакам ова да го сфатите као „еееј се фали ова-она“, навистина е така. Незнам дали е до мене или до девојките !?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Јас не сум нешто надарен, еве си признавам, ама не сум ни за фрлање, барем така мислам. :)
Имам друг проблем, обично девојките свршуваат први и после едвај можат уште 10-15 минути да издржат, а јас никако да ејакулирам. И не ретко се завршува со девојката задоволена, а јас ..само испотен. Не сакам ова да го сфатите као „еееј се фали ова-она“, навистина е така. Незнам дали е до мене или до девојките !?
не се секирај, секогаш е до девојките

Z

ziko bt

Гостин
човече ти можиш порничи да почниш да снимаш дарба е то шо го имаш :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
не се секирај, секогаш е до девојките
Знаев... потајно знаев.

--- надополнето ---

човече ти можиш порничи да почниш да снимаш дарба е то шо го имаш :)
А јас цело време мислев дека нешто не е во ред со мене. Многу пати девојките ми се жалеле „ајде веќе при крај ли си “, а ја ни „к“ од крај...или ќе почнат да ми се жалат „ме боли веќе, не можам“ и сл. Стварно не знам што да правам. :toe:

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266

А јас цело време мислев дека нешто не е во ред со мене. Многу пати девојките ми се жалеле „ајде веќе при крај ли си “, а ја ни „к“ од крај...или ќе почнат да ми се жалат „ме боли веќе, не можам“ и сл. Стварно не знам што да правам. :toe:
Па можда и не си во заблуда...

http://forum.kajgana.com/showthread.php?2143-%D0%9C%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D1%84%D1%83%D0%BD%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%B8

1. ИМПОТЕНЦИЈА

Импотенцијата е неспособност за постигнување ерекција или ејакулација или и едното и другото.

Мажи со сексуални пореметувања имаат различни симптоми, поединечно или комбинирано: губење на либидото, немоќност да постигнат или одржат ерекција, невозможност за ејакулација, прерана ејакулација или невозможност за доживување оргазам.

Освен ако не е некоја уана-би шега, шо не личит за подфорумов и за возраста твоја. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom