Дали СДСМ го губи епитетот "најголема опозициона партија"?

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување
Go brani ohridskiot dogovor predavnik, mu se lizi na albancite, sozivot, priznavanje na kosovo, ne e za makedonska makedonija tuku za site malcinstva i ne e za makedonska nacionalna drzava znaci predavnik, pro-zapaden e znaci pak predavnik.
Koga go slusevme vo 2001 od dpmne bese naj mek od site.

Не ми личи на политички самоубица.

Проектите што ги има со земјоделската политика, инвестициите во инфраструктура и проектот 3 дете кој падна на уставен анти суд беа суштината на исправањето на кривите дрини.

Тој од позиција на влада не смее во овој момент да има понаква политика.
За анти западна политика ти треба анти западна сила.

Не ми личи на политички самоубица.

Проектите што ги има со земјоделската политика, инвестициите во инфраструктура и проектот 3 дете кој падна на уставен анти суд беа суштината на исправањето на кривите дрини.

Тој од позиција на влада не смее во овој момент да има понаква политика.
За анти западна политика ти треба анти западна сила.
Zemjodelskata politika ne sprecuva tivko cistenje na makedonci vo zapadna makedonija kako na primer struga.

ОФ бре ТМРО.
Се ми е јасно.
Си ја сакам државата но свесен сум за нејзината сила.
Да беше Македонија таа од времето на Филип до сега со цела Европа, САД, Велика Британија ќе војуваше.
Ќе искрцувавме војска на Флорида.

Тивкото етничко чистење е програма која перфекно функционира и за која треба историска шанса за демонтирање.
Во овој момент тоа не е .
Да повторам, за неа ти треба анти западна светска сила.

ОФ бре ТМРО.
Се ми е јасно.
Си ја сакам државата но свесен сум за нејзината сила.
Да беше Македонија таа од времето на Филип до сега со цела Европа, САД, Велика Британија ќе војуваше.
Ќе искрцувавме војска на Флорида.

Тивкото етничко чистење е програма која перфекно функционира и за која треба историска шанса за демонтирање.
Во овој момент тоа не е .
Да повторам, за неа ти треба анти западна светска сила.

Во време кога сите светски сили стануваат прозападни,евидентно е дека таква сила уште долго време нема да има.:toe:

Според мене СДС може да ги замени само некоја ЕКС(екстремно радикална партија)...на која главен приоритет ќе биде депортирање на сосила населените косовари во МК...

....И со тој потег ќе му земат 70% од гласачкото тело на Грујо и 90% од гласачкото тело на СДС...ете така се станува преку ноќ јака партија....бидејќи моментално сите можни опции за "благосостојба" се у ракавот на Грујо...

п.с Ај позз и да напоменам дека сега форумов ќе доживее нирвана без личности од калибарот на суицидниот:wink:

Vo pravo si Makedonec samo taka se stanva partija preku nok.Zosto na nikoj ne mu se zivej vo drzava kako Makedonija.80% od Makedoncite se za cista MAKEDONIJA.Zosto??Zato sho se osekat stranci vo svoja drzava ko ke odat vo Zapadna Makedonija.Najdobar primer Struga.Ako prodolzime vaka i ako se kreva procentot na Albancite Makedonija avtomatski ke bidi vestacka drzava kade pola od naselenieto nema da bidi lojalno na Makedonija.Makedonija e edinstvena vo Evropa(ne znam za svetot)kade na nejzina teritorija se vej zname na DRUGA DRZAVA!!!Vo red albancite da si veat zname, ama neka naprat novo zname samo za albancite vo MKD, kako so napraja za kosovo a ne da mi veat zname od druga drzava.

Според мене СДС може да ги замени само некоја ЕКС(екстремно радикална партија)...на која главен приоритет ќе биде депортирање на сосила населените косовари во МК...

....И со тој потег ќе му земат 70% од гласачкото тело на Грујо и 90% од гласачкото тело на СДС...ете така се станува преку ноќ јака партија....бидејќи моментално сите можни опции за "благосостојба" се у ракавот на Грујо...

п.с Ај позз и да напоменам дека сега форумов ќе доживее нирвана без личности од калибарот на суицидниот:wink:
Se soglasuvam so predlogot.:smir:

Следува формирање на фиктивна партија која навидум треба да е трета опција :wink:

И ќе следи формирање на една вештачка “ултра-националистичка“ партија во стилот на тоа шшто го збори ТМПО врз која Груевски ќе си ја правда позицијата пред меѓународниот фактор. Дека мн. полошо би било доколку актерите “националисти“ дојдат на власт, па ќе ја има нивната поддршка, а со тоа и Власта.

Следува формирање на фиктивна партија која навидум треба да е трета опција :wink:

И ќе следи формирање на една вештачка “ултра-националистичка“ партија во стилот на тоа шшто го збори ТМПО врз која Груевски ќе си ја правда позицијата пред меѓународниот фактор. Дека мн. полошо би било доколку актерите “националисти“ дојдат на власт, па ќе ја има нивната поддршка, а со тоа и Власта.
Fino sto ve ucat skolata na Slobodan Milosevic vo dpmne.

Сите трети партии завршија неславно. Само ДА на ЦИЛЕ тргна добро, веднаш собраа 120 000 гласа, и ја покакаа работата експресно. Нема никој да дојде наместо СДС, познавајќи ги нив тие се крстат во Бране така да ќе пробаат да се консолидираат. Проблемот на Бране пак е што за разлика од порано, повеќе не може да смета на гласови од неопределени или незадоволни од ВМРО. Сега е ограничен на оние 200 000 кои се крстат во него и тука ќе си тапка. Ама барем ќе биде интересно...

Fino sto ve ucat skolata na Slobodan Milosevic vo dpmne.

Па би требало и ти да поучиш малце политички менаџмент. :)))

Вистинска радикална партија во денешно време всушност со самата репутација ќе се ограничи и онеспособи во самиот старт.

Затоа треба стратегија “мирна вода брег рони“ каде навидум прокламираната демократска и про-западна партија во себе ќе гаи цврста радикална политика во интересите на земјата.
Но, понекогаш жртви се неопходни за да дојде до целта, како што нема војна без жртви ниту победа без мака.

Dali ke se raspadne SDS

не :helou:

Депортирање не се прави во денешно време, освен ако си некоја супер мега сила

Поздрав до сите Комуњари со порака дека комунизмот умре во 1991 година
Полека и тивко Сдсм се распаѓа, како труло дрво на кое му е поминато времето.

Без здрава и силна опозиција е лошо по државата. Нема конкуренција и само едни владеат. И да направат грешка нема да биде опасно по нив. Сакам силна опозиција која ке прави притисок над власта за подобрување и наоѓање на грешките се со цел унапредување на државата во сите области.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom