Дали СДСМ го губи епитетот "најголема опозициона партија"?

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување
Dali ke se raspadne SDS

Она веќе е распадната.

Едвај освои 7 општини во двата круга, а мислеше дека ќе освои 20 само во првиот круг.

Тури пепел на СДС, тоа веќе е партииче од типот на ЛДП и ЛП.

Она веќе е распадната.

Едвај освои 7 општини во двата круга, а мислеше дека ќе освои 20 само во првиот круг.

Тури пепел на СДС, тоа веќе е партииче од типот на ЛДП и ЛП.

I tie ke go zemat receptot na VMROOVCITE i samo ke si smenat farbata i ke mozat i ponatamu da go farbaat Makedonskiot narod.

Ne gledam nikakva razlika pomegju SDSM i VMRO koi ne ponudija nitu edno resenie kako podobro da se zivee i na Makedonskiot narod da mu dadat prilika da oseti eden normalen i dostoinstven zivot za covecko sustevstvo.

Bruka i sramota za edna demokratska zemja kako sto e Makedonija da ima taka nedorasnati i neoformeni politicki partii koi nemaat apsolutno nikakva doza na demokratija vo sebe dodeka za socijalnite prasana nema nikakva potreba ni da se komentira zatoa sto na ova pole i VMRO i SDSM se na samoto dno.

So nisto i dvete partii ne zasluzuvaat da postojat bidejki se pokazaa i povekje od nesposobni vo vodenjeto na drzavata i resavanjeto na problemite koi go macat Makedonskiot narod i da imase malce povekje demokratska svest ovie dve partii trebase uste pred 4 godini da bidat minato na Makedonskata politicka scena.

I definitivno na Makedonija i e potrebna nova opcija i novi lugje koi ne bi resavale nekoi iluzorni i izmisleni problemi tuku bi se fatile vo kostec so goreckite problemi vo koi se naogja zemjava i narodot, a toa e ekonomijata i socijalnite prasanja na edna cela armija na nevraboteni i socijalni slucaevi.

Колку и да сакате неможете да ставите знак еднаквост помеѓу ВМРО-ДПМНЕ= СДСМ.
Во ДПМНЕ имаше судар од тектонски карактер, тоа не беше режија или незнам што.
Вождот Љубчо Георгиевски кој е еквивалент на Бранко во СДСМ е тргнат.
Демонтирајте го Бранко Црвенковски и ставајте ми знак еднаквост.

Колку и да сакате неможете да ставите знак еднаквост помеѓу ВМРО-ДПМНЕ= СДСМ.
Во ДПМНЕ имаше судар од тектонски карактер, тоа не беше режија или незнам што.
Вождот Љубчо Георгиевски кој е еквивалент на Бранко во СДСМ е тргнат.
Демонтирајте го Бранко Црвенковски и ставајте ми знак еднаквост.

Твојата партиска определеност не е мерило за случувањата ниту во сдсм ниту во која било друга партија,членството на сдсм е доволно зрело да одлучи во кој правец ќе им се движи партијата.
Според мене Заев се покажува како добар предводник на некој нов сдсм но како што кажав погоре сето ова останува на партијата

Твојата партиска определеност не е мерило за случувањата ниту во сдсм ниту во која било друга партија,членството на сдсм е доволно зрело да одлучи во кој правец ќе им се движи партијата.
Според мене Заев се покажува како добар предводник на некој нов сдсм но како што кажав погоре сето ова останува на партијата

Критиките се во насока СДСМ да се реформира а не да се нашминка како елтина женска од центар со сељачки манири.

Критиките се во насока СДСМ да се реформира а не да се нашминка како елтина женска од центар со сељачки манири.

Позајми им малце од шминкерајот ,гледам на претек го имате? :tv:

Шибај бате одлични резултати, ништо не треба да се менува.
Ви честитам на победата.

СДСМ не го изгубила епитетот “најголема опозициона партија“. Само го изгубила епитетот “голема опозициона партија“ или уште поточно “голема партија“.

Кој аболицираниот „економист“ :tapp::tapp::tapp:

Дефинитиво ја губат...
таква квази партија не треба да постои повеќе.
треба да се реформираат со нови луѓе и нови идеи,со нова политичка платформа.
Со овој кадар што сега го имаат многу бргу ќе отидат во заборав на историјата

APSOLUTNO...no makedonija zasluzuva opzicija...taka da ke bide mnogu podobro SDSM da prestane da bide inertna i da ceka mesija...tuku treba da se reformira T.E da pomine niz procesot niz koj pomina VMRO posle ljubco

APSOLUTNO...no makedonija zasluzuva opzicija...taka da ke bide mnogu podobro SDSM da prestane da bide inertna i da ceka mesija...tuku treba da se reformira T.E da pomine niz procesot niz koj pomina VMRO posle ljubco
дај боже дај боже
пошто ни треб јака опозиција за да власта не се глупира вака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom