Македонеро
Домаќин
Барем СДС личат на луѓе... Имаат мирис на луѓе...[/quote]
За разлика од некои кои мирисаат на прчоина
,пардон на овчко
За разлика од некои кои мирисаат на прчоина

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа тие... а за кој сум, што сум... Нема везе... Барем СДС личат на луѓе... Имаат мирис на луѓе...
... мене само ме чуди горчината со која коментираш искрено, ко да си изгубила ти лично.
Јас коментирам со горчина?
А шо е тука смешно?
Идат на врата и велат дека ќе ги отпуштат од работа ако не гласаат, или полошо, ќе тепаат.
Личен сведок сум.
Апсолутно се слагам дека имаше и такво нешто
Ако си вработен кај некој приватњак кој се нашол на советничка листа, нормално дека ќе те тера да гласаш за него или толку ќе ти биде од кариерата. Прашај во Ресен Бузле што им правеше.
Но, да читам приазни од типот „на врама ми доаѓаа“ е во најмала рака, детски муабет, колку за утеха.
Народот одлучи, прифатете го тоа.
Денес по улица 25-та во Битола, имаше "шетање", од активисти на ВМРО-ДПМНЕ, и одење по куќи, и молење граѓаните, ајде да гласате оти ако не гласале Албанците ќе ги ништете, као прво, као второ истите тие сурати со јазна изразита проБугарска физиономија, дојдоа кај мене и се закануваа на Бабами, оти утре немало да и ја дадат пензијата, ако не гласала, макар и да поништела ливче.
Некој кажа дека СДС е прав, а народот е крив.
Абе ќе ме напраите политичар да станам, после мамата мамина на сељаците со знамињата... Срам за БИТОЛА, СРАМ, сељаци по улици со коли и со песни ВМРО ти си наша судбина парадираа и се возгордеваа на нивната им победа.
Ноѕете ќе им ги кршам! 10 минути власт. Абе 100 000 Народ се на се ќе остаам во оваа држава, на секој по дома тестови ќе им праам, и кој заслужи заслужи, кој не, ќе плати за куршумот со фактура, по пошта една недела порано!
Срамота! БугарољуБци. Да живее слободата за народот! Да умрат сељаците и сите нивни плодови!
Правниче, не се тоа притисоци. Тоа се вика партиска консолидација, и сите партии ја применуваат.
Изборни неправилности ќе беше како што имаше во деведесеттите кога во општина Кисела Вода, тогаш најголемата скопска општина, беа предизвикувани инциденти во најголемите гласачки места каде мнозинството беше за ДПМНЕ, и затварање на истите со цел таму да добие кандидат на СДС. Тоа не се заборава. Јас нема да ги заборавам специјалците кои ги испрати Фрчко во 1994 да тепаат без да гледаат кого.
Правниче, не се тоа притисоци. Тоа се вика партиска консолидација, и сите партии ја применуваат.
Изборни неправилности ќе беше како што имаше во деведесеттите кога во општина Кисела Вода, тогаш најголемата скопска општина, беа предизвикувани инциденти во најголемите гласачки места каде мнозинството беше за ДПМНЕ, и затварање на истите со цел таму да добие кандидат на СДС. Тоа не се заборава. Јас нема да ги заборавам специјалците кои ги испрати Фрчко во 1994 да тепаат без да гледаат кого.
Партиска консолидација а? Не е тоа притисок? Па каде е тогаш таа партиска консолидација после изборите да му се јават на членовите и да ги прашаат по телефон односно да им речат, вие сте член на партијата, а не сте вработен, дојдете да ви најдеме работно место!? Зошто тогаш нема партиска консолидација туку сега пред избори?
И ти имаш напишано 10.000 поста, а тропаш вакви глупости?
Партиска консолидација.. притисок никако..