Ultimate Survival : Новите серии пристигнаа!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
628
Локација
Југославија
Конечно новите серии на Ultimate Survival со Bear Grylls пристигнаа и на Discovery. Можност да откриете повеќе трикови за прежиување во природата, и откривање на техники за опстанок за живот.

Повеќе информации:
http://www.discoverych.co.uk/?p=17

Конечно! :) ми се смачија веќе цело време истите, по 4 пати ги имам изгледано. Секоја чест за Беар за ова што го правеше досега, па да видиме шо ќе ни понуди сеа во новите епизоди.

Ова е пофејк од Кечери, типот ми е смешен на моменти. Ама пак, интересно е за гледање, џоа филм.

Да да тоа и се бараше. Немам пропуштено до сега ни една епизода, мнгоу се интересни, типот е ѕвер.

А во кои термини одат?Многу ретко го фаќам, а интересно е за гледање.
И уште нешто ако може да прашам.Знае ли некој кога почнува новиот циклус на Air Crash Investigation на Nat Geo?

Мислам дека понеделник од 20:00 одеа порано...Bear Grylls е ѕвер...неам зборови...а дека е фејк фејк е ама целта е да се покаже како да преживеете ако се најдете во слична ситуација...а за подвизите што ги прави сепак треба муда...да гњуриш на -45 на сибир па богами и не би:vozbud:...и уште многу други...
А од кога ќе почнат новите епизоди?
ова мислам дека е од старите...познато ми делува
http://www.discoverychannel.co.uk/web/born-survivor/video-gallery/

П.С. гледа некој Future Weapons? јас не пропуштам:wink:
:

Супер емисија, редовно си ја гледам:) Изгледа ко да е реално (а не е), додуша да сме ние во таква ситуација не верувам дека би преживеале. хехе

Идол ми е типот :) Многу ме ареса серијата иако сум гледал многу малко. Планирам да ги гледам сега новите епизоди. :smir:

јас гледам...ама кога ке фатам дека незнам во колку саат го даваат....

Oд колку точно саат започнува ова ? Јас никако не сум го начекал од почеток, се некаде на средина...

Како бе луѓе што ви е на вас... Све е фејк за вас. Ова е вистина 100% а тоа што се шири на нетот е само да уништи :) Кој спомна за кечерии... Тоа кечери е сосема друго од ова, и навистина човекот го ризикува животот а ние викаме дека е фејк... Па затоа немаме ништо =)

~Ви дадоа линк од Wikipedia.
~А фејк ли е тоа што лицето му беше бумбар на првата серија (од новата сезона)

Инаку терминот на нашата Discovery e околу 9:30 - 10 часот (тогаш почнува).

Ja гледаше ли некој дилајлава денес во Тексас што правеше? :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom