- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ок Кварк ... ке ми одговори сеа некој на прашањето ? што е поставено пред 2 страни ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Postavi go pak.Ок Кварк ... ке ми одговори сеа некој на прашањето ? што е поставено пред 2 страни ?
Bas kur me boli...ајде бе кур ве боли, битно Селмани вас ви е Обама...
Принц ... кажи ми како да ве третирам како домаќини (еве без тебе зашто може грешам) кога јавно се изјаснувате како АЛБАНЦИ ... значи не МАКЕДОНСКИ албанци т.е албанци со МАКЕДОНСКО потекло ... него АЛБАНЦИ ... Ова не е АЛБАНИЈА ... значи ?
Ако се изјаснуваш како Македонец или македонски албанец ... ја со тебе ке стојам на протест ... АМа знаеме дека и ако се изјаснуваш така ... ти си еден од 20000
Pa albanec sum...
So ne ti e jasno?!!!
Da bre, puno stvari....И што според тебе е ЌАР за албанците ? кажи ми има ли нешто што НЕМАТЕ добиено ?
независност бараат ониИ што според тебе е ЌАР за албанците ? кажи ми има ли нешто што НЕМАТЕ добиено ?
Da bre, puno stvari....
p.s. temata ne e za toa.... da ne ideme off, ke ne brisat i onaka...![]()
Zosto postavuvas glupavo prasanje?Брат ... пак ке ти повторам .... што ЌАР имаш ти од добар претседател а вака немаш ?
Pa albanec sum. Kako drugo da se deklariram?!!!али вие се декларирате себеси како АЛБАНЦИ
Albanskite partii nemora i da gi vklucuvat makedoncite vo svojata programa tie gi imaat svoite partii, osven toa tuka se diskutira za pretsedatel na drzava, pretsedatel za site gragani na drzavata, kako ucekuvat ovie pizdive da glasame za niv koga nemaat vo svojata programa ama bas nisto konkretno za albancite i nivnite interesi kako na primer da se zalagat za pobrzo implementiranje na ramkovniot dogovor i sl.. Edno e jasno bez glasovite na albancite nema pretsedatel na drzavata, barem jas taka mislam.
Ајде најди програма од кандидатите и посочи, болдирај каде, како и со што Македонците се спомнати или фаворизирани во истата програма?
Ти немаш ни прочитано за жал програма од нив, па зборуваш напразно националистички фори. Ајде, најди во програмите нешто што ги фаворизира Македонците и постирај го тука.
А за тоа дали Албанците ќе гласаат или не...нивно право...само ако го изгласаме ние Македонците претседателот по сите книги и прописи, ќе речеш дека се може без Албанците?![]()
А кој се вашите проблеми?Imam jas programi od kandidatite, i gi imam procitano tek tuk, i vo nivnite programi nemam pronajdeno bas nisto za albancite ili nivnite problemi, nemam sto da ti boldiramedniot raskazuva za izolacija, mlekari, obvinuva neznam sto, a ovoj pa drugiot patriotski prikaski raskazuval, i po nekoja recenica pisuvale za EU i NATO, toa ti e vo programata se nekoi gluposti kako i sekogas.