Студенти Албанци повикуваат на бојкот на изборите

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Ок Кварк ... ке ми одговори сеа некој на прашањето ? што е поставено пред 2 страни ?

Принц ... кажи ми како да ве третирам како домаќини (еве без тебе зашто може грешам) кога јавно се изјаснувате како АЛБАНЦИ ... значи не МАКЕДОНСКИ албанци т.е албанци со МАКЕДОНСКО потекло ... него АЛБАНЦИ ... Ова не е АЛБАНИЈА ... значи ?

Ако се изјаснуваш како Македонец или македонски албанец ... ја со тебе ке стојам на протест ... АМа знаеме дека и ако се изјаснуваш така ... ти си еден од 20000

Повели...

не бе Кварк ја на ѓаурите им зборев, они живеат во некоја заблуда, вас алал вера. : )

И што според тебе е ЌАР за албанците ? кажи ми има ли нешто што НЕМАТЕ добиено ?
Da bre, puno stvari....

p.s. temata ne e za toa.... da ne ideme off, ke ne brisat i onaka...:toe:

Da bre, puno stvari....

p.s. temata ne e za toa.... da ne ideme off, ke ne brisat i onaka...:toe:

Не е офтопик темата брат .... Почна како бојкот на изборите од албанските студенти прибидејки немаат ЌАР ...

Ајде ... чекам ... што ЌАР сакаш ? уште независност ви фали ?

Алоооооооооооооооооооооо највеќе права имате у цел СВЕТ ...

Спореди ги албанците у Грција и албанците у Македонија и правата што ги уживаат ?

И македонците во Албанија и македонците во Грција ?

ДИШЕТЕ ли вие бе ... кажете што ви фали ? ајде ?

Брат ... пак ке ти повторам .... што ЌАР имаш ти од добар претседател а вака немаш ?

Него вие сакате кандидат што ке ги привилегира албанците меѓу останатите етнички единици така ? Да бидете најпривилегирани ?

епа пер ... шо да ти кажам ? на принц му кажав ... Ако сакате ќар како македонци ... еве ја ве подржувам ... али вие се декларирате себеси како АЛБАНЦИ ... а ова не е Албанија и не може да имате се што имате таму ....

Брат ... пак ке ти повторам .... што ЌАР имаш ти од добар претседател а вака немаш ?
Zosto postavuvas glupavo prasanje?
Sto kjar ke sum imal od dobar pretsedatel?!! Ti ima logika prasanjevo?
Sigurno ke imam poveke od toa sto ke imam/nemam od vinkla pretsedatel :toe:

али вие се декларирате себеси како АЛБАНЦИ
Pa albanec sum. Kako drugo da se deklariram?!!!

Albanskite partii nemora i da gi vklucuvat makedoncite vo svojata programa tie gi imaat svoite partii, osven toa tuka se diskutira za pretsedatel na drzava, pretsedatel za site gragani na drzavata, kako ucekuvat ovie pizdive da glasame za niv koga nemaat vo svojata programa ama bas nisto konkretno za albancite i nivnite interesi kako na primer da se zalagat za pobrzo implementiranje na ramkovniot dogovor i sl.. Edno e jasno bez glasovite na albancite nema pretsedatel na drzavata, barem jas taka mislam.

Ајде најди програма од кандидатите и посочи, болдирај каде, како и со што Македонците се спомнати или фаворизирани во истата програма?:toe:
Ти немаш ни прочитано за жал програма од нив, па зборуваш напразно националистички фори. Ајде, најди во програмите нешто што ги фаворизира Македонците и постирај го тука.:toe:

А за тоа дали Албанците ќе гласаат или не...нивно право...само ако го изгласаме ние Македонците претседателот по сите книги и прописи, ќе речеш дека се може без Албанците?:toe:

Ајде најди програма од кандидатите и посочи, болдирај каде, како и со што Македонците се спомнати или фаворизирани во истата програма?:toe:
Ти немаш ни прочитано за жал програма од нив, па зборуваш напразно националистички фори. Ајде, најди во програмите нешто што ги фаворизира Македонците и постирај го тука.:toe:

А за тоа дали Албанците ќе гласаат или не...нивно право...само ако го изгласаме ние Македонците претседателот по сите книги и прописи, ќе речеш дека се може без Албанците?:toe:

Imam jas programi od kandidatite, i gi imam procitano tek tuk, i vo nivnite programi nemam pronajdeno bas nisto za albancite ili nivnite problemi, nemam sto da ti boldiram:toe: edniot raskazuva za izolacija, mlekari, obvinuva neznam sto, a ovoj pa drugiot patriotski prikaski raskazuval, i po nekoja recenica pisuvale za EU i NATO, toa ti e vo programata se nekoi gluposti kako i sekogas.

Imam jas programi od kandidatite, i gi imam procitano tek tuk, i vo nivnite programi nemam pronajdeno bas nisto za albancite ili nivnite problemi, nemam sto da ti boldiram:toe: edniot raskazuva za izolacija, mlekari, obvinuva neznam sto, a ovoj pa drugiot patriotski prikaski raskazuval, i po nekoja recenica pisuvale za EU i NATO, toa ti e vo programata se nekoi gluposti kako i sekogas.
А кој се вашите проблеми?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom