Формулар за пријавување на приватна забава

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Леле мекици бе:pos2::pos2:

Богами сериозна работа се мекиците...тој што стигнал до нив во голем зорт е:)

ти не си јадела пендрак за мекици затоа се смееш..мене два саати во станица на распит ме држеа...

на крај признав...полнети беа

Оп видоа документ од влада и се втурнаа "политичарите" во ЧДА. :pos:

Иначе сигурно како додаток за забава Мекици мора да се додаде колку зејтин е употребено со оглед на грижата која ја има владата кон нас граѓаните.

ти не си јадела пендрак за мекици затоа се смееш..мене два саати во станица на распит ме држеа...

на крај признав...полнети беа
Сте пееле над 50 децибели или сте пиеле коњак без фискална :)

Еј ова со фискалнава сметка јака работа. Кај да им најдам фискална за 2000 литри вино во визба што го имам :pos::pos::pos::pos:.

Фали само коцкиче со „нешто друго (ќе наведам во празниот простор што) “ .

Следно што е ? Дозвола за пишување на форум , рибарење во Вардар или силување циганки ? Сето тоа е исто , секојдневно. Не претеруваат , само не гураат кон европа:pipi:

дали група од 5 души кои играат плејстејшн во придружба со кока кола терба да се пријавува како забава?

Apparently, баци гаго, yes.

Секоја собиранка, дружење или се' класифицирано под забава која евентуално може да го разбуди комшијата кој изгледа како да ја очекува смртта anytime и заспива во 7 го разбуди има потполно право да повика властта и таа да ти рече намали музика комшиите спијат.
Еве ти уплатниц.. овај формулар, потпис и 15евра. Шибај до сабајле. Ќе направам записник дека славиш 18 иако изгледаш 30.

Иначе, озбилно. За забава во зграда мислам треба да обавестиш и земеш дозвола.
Нешто ко правило од куќен мир. Во зградите така било.
Супер е што сум во куќа.

само не ми е јасно со е финтата со фискалните??????:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom