Формулар за пријавување на приватна забава

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
dali vo grafa ostanato moze da se napise redenka ili orgija.

Пред 10 години одрпилика, на една забава домашна имавме пријава од комшија.
Ама времето беше 2 наутро и музиката доста беше гласна.
Корекна беше опомената од полицаецот.
Подржувам вакви акции.

Фискална за морков од пазарче за руска салата нема?
Абе тие полицајци со чорби по кафани и ракија по свадби цел стаж си го минеа.

АКО НЕ ПРИЈАВИТЕ...СПЕЦИЈАЛНА ОД ХЕЛИКОПТЕРОТ НА ПОЗАДИНА ..не ѕвони...ПРЕКУ ТАВАН ВЛАГА....

особено ако мекиците не се уредно испечени:vozbud:

За некој месец ќе донесат и закон за ебење по дома.
До толку ли маме им ебем го испразнија буџетов па на домашни прослави ќе го пунат,значи коа и да сакам да викнам дома друштво треба да пријавувам у полиција ко виза да вадам.
А да не бараат и плави картони.

Кој пријавува мекици парти бе? :vozbud::vozbud::vozbud:

А на по една со комшијата?
Или на кафе кај комшиката?

пред 10 години 99 мислам беше, во населба тафталиџе во скопје на варшавска во стан под кирија имавме некоја роденденска забава све студентарија ...демек јас бев славеникот ))), кај 01 часот на врата дојде полицаец по пријава од комшии, уредно го поканивме на една пијачка која ја прифати, ни укажа дека требало да го пријавиме настанот и ни посочи веднаш да намалиме музиката...така и бидна.

Neznam dali se sekjavate na "Gutenbergova Galaksija" koja ja vodese Jnako na Kanal 4. Jadi Burek verzija 1.
2002 na krajot i pocetok na 2003 za vakvi slicni zakoni koi bea doneseni toj vodese ednomesecna kampanja deka:
- na decata im se ogranicuva pravoto na sloboda i dvizenje
- deka toa e voved vo fashizam, dikatatura, staljinizam...drn drn
- vlasta e olicetvorenie na stalinizmot itn.
se rabotese za zakon so koj se zabranuvase za pomaldi od 18 god dvizenje niz grad polse 23 casot.
Komu mu odgovarase srednoskolcite da mozat da se muvaat celi nokji po park, ?????
Druze Janko kje ima li sega reakcii vo Jadi Burek ?

цццццц :uvo:

ја па го прочитав истово ова од Acid беше постирано во чда и си реков некоја заебанција е,ама ова вистина ти било :nesum:

да се чудиш да не се изначудиш:toe:

Ne e ova od vcera tuku oddamna samo ne funkcionirase kako sto treba,a ova za fiskalnata cisto sumljam deka e taka.

Па и родендени и имендени си се приватни забави. Зошто до сега никој не пријавуваше?

Не ми се верува дека го сфативте сериозно... Заебанција е, ало. :nesvest:
Мекици... :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom