Ne e ubavo ovaa shto go pravish. :pos2::pos2: Im skrati po stotina posta na postolepachive od Bihakjka, znaes li kolku pari se toa??, za shto da pishuvaat sega. Otkrivanje "bugarofili" nivnata specijalnost od 45 im ja rasprsna kako meur od sapunica.Нешто ми затаија платенициве на сојузот на комунисти каде се големите “македонци“ или страв ги фати дека нивните тези паднаа во вода, па ке го загубат и охрид,а со тоа и изворот на финансирање на нивните кампањи
Bravo brat taka treba:pos2:.Neka se mnoza vakvite bugaroebaci-Makedonci.Признавам..и јас сум бугарофил......ебам бугарки.
ЈОК, еве одговор:Јас сум американец пеам на англиски.:smir:
Епа во тоа Е и охридскиот проблем моментално,таткото на Нанче пеел бигарски и е бугарин, за што сдс сигурно ќари 1000гласа од недоволно упатените охриѓани, јас не викам дека овие на клипов се бугари,само ја негирам тезата дека Нанче е бугар со иста мера како и тие
Тоа зависи, уште не сум чул зошто викаат дека е намче бугарофил. Ама за тоа дека некој е бугарофил зошто пеел бугарска песна:salut:ЈОК, еве одговор:
Да ги прочиташе сите мислења во темава и последното од Prlicev ќе увидеше.Тоа зависи, уште не сум чул зошто викаат дека е намче бугарофил. Ама за тоа дека некој е бугарофил зошто пеел бугарска песна:salut:
Го прочитав првиот пост доволно беше. Оваа тема не заслужуе повеќе внимание.Да ги прочиташе сите мислења во темава и последното од Prlicev ќе увидеше.
Види сега бате,ти сам кажуваш дека на клиповите не е Нанче,туку тој љупчо, а Нанче воопшто и го нема,а и не знам од кај заклучи дека е куќата на Нанче,тоа да не си бил некогаш? И јас можам да те поканам кај мене на гости, да извадам бугарско знаме и снимајки да речам дека сме кај тебе дома па следователно според логиката на сдс ти си бугар,ама не само ти туку и целата твоја фамилија,пријатели..........глупавоста нема крај..........Aj be ne jadete trici so ako pee bugarski pesni so ima vrska jas peam non stop americki pesni jes Amerikanec sum viva la USA.Edno e da se veat bugarski znaminja kako sto vee najdobriot prijatel na Nance-Ljupco Kurtelov vo samata kuka na Nance a drugo e ova ne mesaj ebate....