Анти-НАТО протест во центарот на Скопје! (04.04.2009)

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зошто живеат луѓево ко да се во српска кожа, иранска или северно корејска. Незнам зошто би протестирале кога самата држава се стреми да се приклучи на тој сојуз, и истиот би ни гарантирал безбедност доколку влеземе.

Незнам зошто живеат луѓево ко да се во српска кожа, иранска или северно корејска. Незнам зошто би протестирале кога самата држава се стреми да се приклучи на тој сојуз, и истиот би ни гарантирал безбедност доколку влеземе.

не протестира државата протестираат тие кои се против НАТО, ти ако си за нато оди протестирај против нив

Барем не живееме во некоја богата и досадна држава, се нешто интересно се случува кај нас (за време на избори).

Властиве треба еднаш гласно и јасно да кажат дека Македонија би сакала да влезе во НАТО или во ЕУ само под еден единствен услов:
1.Со сопственото име МАКЕДОНИЈА кое не може да се замени без разлика на сите лажни ветувања и закани.
-Истовремено на сите кој се надеваат дека Македонија ќе го смени името да им се препорача да ги прочитаат основните човекови права и принципи за самопределба на било кој народ и демократска држава,за тоа како себе ќе си се нарекуваат.А не да ми мрчат со некакви црвени или портокалови линии,дрн,мрн.. кој не смееле да се преминат.Значи во НАТО и ЕУ само под името МАКЕДОНИЈА и никако поинаку!

не протестира државата протестираат тие кои се против НАТО, ти ако си за нато оди протестирај против нив

Па јас не реков дека државата ќе излезе на центар да протестира.
Болд - не користам средства на влада.

Па јас не реков дека државата ќе излезе на центар да протестира.
Болд - не користам средства на влада.

па тогаш секој граѓанин има право да се искаже дали е за или против НАТО
и незнам сега што не ти е јасно тука

па тогаш секој граѓанин има право да се искаже дали е за или против НАТО
и незнам сега што не ти е јасно тука

Ок, ти читаш што пишувам или...? Јас никаде не го оспорив нивното искажување

Незнам зошто живеат луѓево ко да се во српска кожа, иранска или северно корејска
Незнам што тука не е јасно, кажав мое мислење.

ало сдс не сакаат сите во НАТО тоа да ти биде јасно

Еве тука можеш да најдеш податоци за да им се јавиш на сдс.

Инаку сакале/несакале затоа и прокоментирав на таа тема, бог да чува :tv:

Еве тука можеш да најдеш податоци за да им се јавиш на сдс.

Инаку сакале/несакале затоа и прокоментирав на таа тема, бог да чува :tv:

не ми требаат тие за да им јавам
а ставот твој како и нивниот ќе беше јасен без да пишиш
пост во стилот
"зошто протестираме"

не ми требаат тие за да им јавам
а ставот твој како и нивниот ќе беше јасен без да пишиш
пост во стилот
"зошто протестираме"

А ставот твој како и на позицијата ќе беше појасен да напишеше ,, ајде да ги тепаме, sieg heil '' .

А ставот твој како и на позицијата ќе беше појасен да напишеше ,, ајде да ги тепаме, sieg heil '' .

кај пишав јас дека треба да тепаме
кај пишав дека ја застапувам позицијата?

TMRO, mozebi ne si go videl postov pa da te potsetam.

Da ti pojasnam nekolku raboti:
1. Tekstot od pogore e na Predsedatelot na partija so koja tvojot Stasho se dogovarashe za koalicionen nastap na predhodnoite izbori. Znachi TMRO se soglasuva so onie shto shirat propaganda na MPO i karakachanovci.
2. Izjava na direkten uchesnik vo dogovaranjeto na antinato protestite:

"
Дали е негова лична одлука, или сугестија на југословенските служби, Бучковски кон крајот на мај 1999 година, на состанок со Црвенковски на кој присуствував и јас, да инсистира за свикување голем анти-НАТО митинг, со образложение дека расположението на јавноста оди на таа страна, а плус би било големо враќање на СДСМ по загубените избори. Дали, потоа, таков митинг е одржан?!

http://star.vecer.com.mk/tekst.asp?tid=29626

Koja mu e funkcijata na Dragan Pavlovikj-Latas vo MPO i vo partijata na Karakachanov?
Zasega tolku za da mozesh da mi dadesh krato i koncizen odgovor.

кај пишав јас дека треба да тепаме
кај пишав дека ја застапувам позицијата?

Никаде бе, јас не сум од вчера на форум, ве знам сите кој со која партиска боја е обоен. Ти кај виде мој пост дека ја застапувам опозицијата кога ми пиша ,,ало сдс'' ?

Никаде бе, јас не сум од вчера на форум, ве знам сите кој со која партиска боја е обоен. Ти кај виде мој пост дека ја застапувам опозицијата кога ми пиша ,,ало сдс'' ?

затоа на една тема јасно застана зад нивните позиции и ги бранеше додека јас ги напаѓав
а ако те интересира мојот став околу вчерашните настани и тепањето можеш да го најдеш на таа тема
а со партиска боја не сум обоен како тебе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom