Анти-НАТО протест во центарот на Скопје! (04.04.2009)

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде за убаво нека е само...........нешто интересно се готви а? :raz:

И не серете пак за, демек, лоши тајминзи и такви работи. НАТО е формиран на 4 Април.

е тука комуњариве прашај ги тие се за Нато :vozbud:

Добро сеа те молам не мешајте пак партиски битки како во секоја факинг тема на форумов. Јас сум против НАТО видејќи од чиста логика не ни носи ништо тоа туку само сме обврзани да идеме во окупаторски мисии со наши војници. А тоа демек заштита, незнам од кого да се штитиме зашто скоро сите околни земји се во НАТО и како тоа не можат туку така да си играат. НАТО место одбрамбена во последно време стана окупаторска дружина и како тоа не сакам Македонија да биде дел од неа.

A tebe sto te izcistija od aracinovo a pak mu se lizish tuka koja nacionalnost si.
Jas sum makedonec si, a ti poljak si so kompleks da bidesh albanec sto tie najgolem son vo zivotot.

:pos2:

Кат д' крап, озбилно прашувам. Од Призрен ли си, Ниш, Ќустендил?

Реци јбт.. причаш српски боље него србин... “професионална маана“?

Ајде сега и анти НАТО протести, изгледа ВМРО после ќе излези со став дека граѓаните не сакаат да влезиме во НАТО, па тие работат според желбите на народот.

И не серете пак за, демек, лоши тајминзи и такви работи. НАТО е формиран на 4 Април.

НАТО кога сака нека е формиран, секој што организира овакви протести после случувањата со студентите треба да го земе во предвид фактот дека по 4 дена Македонија има ИЗБОРИ!

Добро сеа те молам не мешајте пак партиски битки како во секоја факинг тема на форумов. Јас сум против НАТО видејќи од чиста логика не ни носи ништо тоа туку само сме обврзани да идеме во окупаторски мисии со наши војници. А тоа демек заштита, незнам од кого да се штитиме зашто скоро сите околни земји се во НАТО и како тоа не можат туку така да си играат. НАТО место одбрамбена во последно време стана окупаторска дружина и како тоа не сакам Македонија да биде дел од неа.

во ред да не мешаме
али гарант дека кога ќе дојде протестот ќе биде цел на партиски препукувања
а мојот став е одамна јасен - АНТИ НАТО
штета што нема да бидам во можност да присуствувам на протестот

Кат д' крап, озбилно прашувам. Од Призрен ли си, Ниш, Ќустендил?

Реци јбт.. причаш српски боље него србин... “професионална маана“?
Sto ne mu objasnisnh na lugjeto tuka deka si od 2001 vo aracinovo kako begalec proteran od aracinovo od tvoite mili brajka a posle pak ovde shirish demagogija od polska kade otide da studirash za da mozat da te stavat na povisoka pozicija vo dpmne zaedno so trnot.

Ps. Se zapoznae li so trn vo oko toj koga beshe aracinovski kum ili vo 2001 koga se druzeshe so ljockite?

Што да правам кога не сум десничар како тебе :toe: :tv:
Ti si toa sto gi narekuvash site drugi so tvoite copy-paste postovi -fil, ali togash albanofil.
Isto taka si platen za shirenje propaganda kako site ni si dushmani samo milite braka se bez greski i morame da imame sozivot so niv po bilo koja cena.
Tebe i bratot pat po pat te nema po nekoj isti temi ali koga ke dojdi sdsm vs. vmro temi ili za nesto drugo odma tuka ste za shirenje vistinata od strana na partijata zlatna.
Dosadni ste veke.

Sto ne mu objasnisnh na lugjeto tuka deka si od 2001 vo aracinovo kako begalec proteran od aracinovo od tvoite mili brajka a posle pak ovde shirish demagogija od polska kade otide da studirash za da mozat da te stavat na povisoka pozicija vo dpmne zaedno so trnot.

Ps. Se zapoznae li so trn vo oko toj koga beshe aracinovski kum ili vo 2001 koga se druzeshe so ljockite?

Јас ради љубов кон Трнот го правам сето ова. :pos2:

Леле бато Трно кога ќе се вратам ќе бидеме на висока позиција ејј.. наредните избори наши ќе бидат опааа клети комуњарчиња..уу уу ахха ууу ахаха ууу

П.С. ТМПО зошто бе не ми одговориш искрено, Србин ли си?

So padot na SSSR paga vo voda i pricinata za postoenje na NATO...kaj nas vladee mislenje deka paktot e neutrlen,no moe gledste e deka ako dojde pekol,a nie sme clenka-ondak i nie sme vo pekol...a NATO pati od kompleks za moderna reforma koja ke bide nepristrana ke gi pocituva megunarodnite pravni principi I ke bide cisto DEFANZIVNA..deneska nato ne mi izgleda taka,no seedno mi e dali ke ima protesti ili ne...isto e na nasive politicari nikoj ne moze da im dokaze deka treba evropa a i NATO da se napravi prven doma,imeno so zdrava ekonomija raste i politickata i voenata mok...

Ајде за убаво нека е само...........нешто интересно се готви а? :raz:
e da znaes nisto cudno i jas se:raz:

da i voedno ako moze anketa da vidime kolku ke poddrzat a kolku NE ako moze

Леле бато Трно кога ќе се вратам ќе бидеме на висока позиција ејј.. наредните избори наши ќе бидат опааа клети комуњарчиња..уу уу ахха ууу ахаха ууу

Jas sum makedonec, roden vo makedonija so majka i tatko makedonci.
Tolku od vaseto demantiranje.

NATO ke postoi se dodeka postoi Amerika!!

Jas sum makedonec, roden vo makedonija so majka i tatko makedonci.
Tolku od vaseto demantiranje.

Ti si toa sto gi narekuvash site drugi so tvoite copy-paste postovi -fil, ali togash albanofil.
Isto taka si platen za shirenje propaganda kako site ni si dushmani samo milite braka se bez greski i morame da imame sozivot so niv po bilo koja cena.
Tebe i bratot pat po pat te nema po nekoj isti temi ali koga ke dojdi sdsm vs. vmro temi ili za nesto drugo odma tuka ste za shirenje vistinata od strana na partijata zlatna.
Dosadni ste veke.

Ова не ми личи на темава што ја имаме тука. Затоа ми се лоши коа ке дојдам во овој подфорум и коа ке видам место добри конструктивни дијалози поврзани со проблематиката зададена на таа тема се водат малограѓански муабети кој е прав Македонец или кој е комуњар или пак е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom