Насилство и повредени на протестот во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има право, како и секој студент и секој граѓанин. Јас само прашав до кој семестар е.

Инаку, ова човече не е пензионер туку е бездомник кој преноќува под тремот на комплекс банки, а заработува со тоа што мие шофершајбни и пита на семафорите кај комплекс банки.

Но тоа е небитно. Ме интересира до кој семестар е стигнат на Архитектонски.

A vo sto e poentata?
Deka nekoj go potkupil (SDSM i SOROS) za da izgleda pomasoven sobirot pa taka ovie hristijanskite vernici dojdeni na liturgija tuka so devizata zavrti go obrazot ,resile vo duhot na hristijanstvoto da gi pronajdat uljezite ama arno ne sakaki otisle i studentite koloterala.

Daj ostavi vakvi retoriki ,ne obvinuvam nikoj od politickite partii mislam deka nikoj ne isceniral vakvo scenario barem ne nekoj od vrvovite,osven slabata efikasnost na MVR i toj poludirigiran sljam sto ima IQ kolku brojot na konduri.

Ne se sloglasuvam za nikakov objekt na plostad,pa toa e edini prostor koj e tolkav u skopjevo i sto uste koga ke izgradat crkva?!Drugive ke baraat dzamija,pa ke im tekne aj neso drugo!!!Mislam dek aovaa vlast treba da se zasrami od ovie detski raboti,da prestane da im go odzema i onaka slaboto dostoinstvo na graganite primorani ili potkupeni da ja izglasaat i ednas ako voopsto neli se deklarirame kako NAROD da staneme i da kazeme NE na site onie koi zemjava ja odnesoa ili dovedoa do tamu kade sto e.Batalete sdsm vmro neznam koi uste.Sramota e 2 miliona luge da go pravat ova ,no i ne iznenaduva,oduvek sme bile pokvaren narod kako sto kazuva i istorijata,dodeka ednite terale na obedinuvanje drugite gi predavale itn.Pozz:toe:

Лол
веруваш во теориите на заговор бранко се враќа со хаос неред у македонија....
цццц мали деца....
А бе не е поентата кои биле тие. Поентата е тоа што биле претепани група граѓани кои организирале мирен протест и кој бил пријавен во полициска станица ,поентата е во тоа што твоето вмро не ги осуди инцидентите и напаѓачите туку почна да го напаѓа сакатото сдсм по навика дека е криво за се,поентата е што полицијата седеше мирно и гледаше се што се случува пред нивниот нос а нивнтата должност е да ги штитат граѓаните.
Плус ме интересира ти серпико и неговите колеги ги сметаш за бришачи на шофершајбни?

Важно:

Од сега па натаму ако организирате протест и не дај боже имате некој член од опозиционите партии под итно да го избркате. Не дај боже пак ако се појави некој од партии да ви даде подршка. Тогаш почнувајте да бегате што е можно побрзо бидејќи очигледно сте исполитизирани и имаат право да ве тепаат.

не е еднаков секој граганин во македонија, барем по устав ако не дефакто ??????

Или не..............
не научи ти дека овде законот е селективен еднакви се сите пред него ако имаат кеш и книшка партиска

па и јас у тоа време поминував на плоштад и што понатаму сум учествувал, сум го организрал????? И требаше затоа да ме претепаат????/ АЈде бе...

А бе не е поентата кои биле тие. Поентата е тоа што биле претепани група граѓани

Добро е што самата помаѓаш во разоткривање на намештаљката во целиов случај. :wink: Не е битно по кого мавале, битно е дека мавале. А кој мавал? „владините поддржувачи“ - жити све :)

Па јас од видеата што ги гледав(меѓу „верниците“) препознав минимум 4 луѓе кои се припадници на агенцијата за разузнавање, а на истите видеа јасно се гледа дека истите тие ја „потпалуваат масата“ и извикуваат пароли.

Ама не е битно тоа, битна е пропагандата на сороспиите да биде успешна, пошто е диверзија за она што следи :)

Добро е што самата помаѓаш во разоткривање на намештаљката во целиов случај. :wink: Не е битно по кого мавале, битно е дека мавале. А кој мавал? „владините поддржувачи“ - жити све :)

Па јас од видеата што ги гледав(меѓу „верниците“) препознав минимум 4 луѓе кои се припадници на агенцијата за разузнавање, а на истите видеа јасно се гледа дека истите тие ја „потпалуваат масата“ и извикуваат пароли.

Ама не е битно тоа, битна е пропагандата на сороспиите да биде успешна, пошто е диверзија за она што следи :)
докази?
зошто досега не пастираше слики од снимките па да видиме кои се ?

Trn i site drugi sto se pravite na sila slepi ...zastanete od pravednata i coveckata strana i po ustavot zagrantiranoto pravo !!!!

ТРН не е битно кој кого и каков регрутирал, кажи јасно и гласно дали ги оправдуваш верниците што нападнаа мирна група на грагани????
Прашањево и мене како плачипичка ме интересира.

докази?
зошто досега не пастираше слики од снимките па да видиме кои се ?

Какви докази.:kesa:
Не ли гледаш дека веќе почнаа да се губат, не се ни читаат што пишуваат. Видел 4 луѓе од агенција за разузнавање. Од кај ги запозна он луѓево па да ги знае сите од таму.:nesvest:

Vaka spored Trncevo nie treba temane da mu napravime na Soros,mislam i Grujo treba da mu dade nekoja pofalnica za namaluvanje na nevrabotenosta vo Makedonija.
Najmalce 100 000 se na negov platen spisok od brisaci na sofersajbni,novinari,administrativci i ostanati kadri.

Znaci posle Grujo so administracijava Soros ti e vtor najgolem rabotodavac vo Makedonija,ako go zabrkame duri togas ja ebavme utkata na letanje.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom