asterix_m
Регулатор
- Член од
- 19 април 2006
- Мислења
- 2.765
- Поени од реакции
- 33
Ајде бе!![]()
не е еднаков секој граганин во македонија, барем по устав ако не дефакто ??????
Или не..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде бе!![]()
Има право, како и секој студент и секој граѓанин. Јас само прашав до кој семестар е.
Инаку, ова човече не е пензионер туку е бездомник кој преноќува под тремот на комплекс банки, а заработува со тоа што мие шофершајбни и пита на семафорите кај комплекс банки.
Но тоа е небитно. Ме интересира до кој семестар е стигнат на Архитектонски.
Одма тоа што си го напишал да го пратиш кај Латас во Вечер, за да има што утре да стави на насловнаНе се прај на удрен. Читај што сум напишал.
ЛолАјде бе!![]()
не научи ти дека овде законот е селективен еднакви се сите пред него ако имаат кеш и книшка партискане е еднаков секој граганин во македонија, барем по устав ако не дефакто ??????
Или не..............
А бе не е поентата кои биле тие. Поентата е тоа што биле претепани група граѓани
докази?Добро е што самата помаѓаш во разоткривање на намештаљката во целиов случај. :wink: Не е битно по кого мавале, битно е дека мавале. А кој мавал? „владините поддржувачи“ - жити све![]()
Па јас од видеата што ги гледав(меѓу „верниците“) препознав минимум 4 луѓе кои се припадници на агенцијата за разузнавање, а на истите видеа јасно се гледа дека истите тие ја „потпалуваат масата“ и извикуваат пароли.
Ама не е битно тоа, битна е пропагандата на сороспиите да биде успешна, пошто е диверзија за она што следи![]()
Прашањево и мене како плачипичка ме интересира.ТРН не е битно кој кого и каков регрутирал, кажи јасно и гласно дали ги оправдуваш верниците што нападнаа мирна група на грагани????
докази?
зошто досега не пастираше слики од снимките па да видиме кои се ?
Остави ги ајде, досадно стана да се убедуваме во некои работи.Trn i site drugi sto se pravite na sila slepi ...zastanete od pravednata i coveckata strana i po ustavot zagrantiranoto pravo !!!!