- Член од
- 24 јуни 2008
- Мислења
- 1.705
- Поени од реакции
- 75
Целта на некој икс чичко чие име не го знам а и не го знае никој во државава е остварена...
Мислам дека доста ни беа протести, дајте да ја оставиме Владата да ја оправи државата, подобро од нас го знае тоа.
Треба да им е срам на тие што организираат контра-протести во кои преку насилство замолчуваат граѓаните да си го искажат своето основно право на свое мислење и став.
Колку што разбрав и видов, организаторите на протестот решиле да прават мирен протест со кој ќе го свртат вниманието на јавноста и институциите кон нивното мислење.
А колку што разбрав и видов, организаторите на контра-протестот решиле да им ебат матер.
Е тука ќе се сложам и ја... СТРАМОТА... ГОЛЕМА!
Многу бе убав период за протести...да не е организиран случајно од спротивниот табор на ВМРО ДПМНЕ ??? Немој сега мене да ми продаваш семки, протести за вакви работи се срамни бе. Има фактори кои треба да го решат ова прашање по пат не толку долен, искористување студенти за правење глупости. Ете и јас сум од Скопје и јас сакам црква таму, а има и многу како мене, што правиме сега ќе се тепаме ??? Па кој победи а ? Мавнете си ги СДСМ и ВМРО од главите и почнете да размислувате за вас и земјата во која живеете, народот со кој живеете, а не е лошо да почнете и на верата да размислувате, оти ми се чини голем дел од вас ја изгубиле!