Добро ве читам сите и не ми е јасно или се правите мутави или од инает на другите тропате зелени....не зазимам страна не ги сакам ни СДС ни ДПМНЕ....ова да биде јасно.....е сега; како може некој одвас да тврдат дека владата е одговорна за денешниве инциденти .....не ја исфрлам можноста да се исполитизирани...но дали на владата и одговара да се тепаат грагани на плоштад студенти ?........секако дека не ....зошто во предизборие и одговара ваква работа .....како може да го тврдите тоа ......
Денеска студентите беа физички нападнати од други грагани...значи тука ни полицијата натепа некој нити пак специјални тимови од МВР дојдо да тепат некој ...кога незадоволните грагани побараа студентите да си заминат тие не само што не заминаа туку почнаа и да провоцират тоа јасно се гледа на видео записите кои А1 ги прикажа.....и се случи тоа што се случи...
Значи од цела оваа работа заклучив дека на некои му одговара вакви работи и ги потикнува граганите на тоа ......претходно напоменав дека на владата не и одговара па кој шо сака за инает нека пиши или нека ми докаже зошто на владата би и одговарале немири и тепачки на плоштад??????
Па отука заклучив дека повеке и одговара на опозицијата за да ја оцрни власта ....а уште повеке се уверив кога ја слушнав изјавата на Макрадули....
Ако несум во право нека ми докаже некој зошто на власта би и одговарало ова ????? чекам одговор
Благодарам