SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.564
- Поени од реакции
- 286
Tochno,i od takvoto trulo seme kako Grujo da se ischistime i konechno chista Makedonija!
Вакво знаме се веело на денешниов протест?!?
Говеда,Да.
И тоа не едно.
Сакаш да ми дадеш ќутек друже, сам на сам?Собрале 5 6 копиљаци, демек студенти на архитектура,во штаб на сдс. Ги кеширале по 200 денара(токлу и вредат овие малодушни луѓе) им дале знамиња на туѓа држава и дечкиве излегле надвор.
Надвор си добиле ќутек што треба сите да го поздравиме. Нема демократија со предавници.
Ти срце да не изеде ќотек, што си толку запознаен?Говеда,
тие знамиња ги вееа тепачите.
Љубави, ти пишав погоре.Ти срце да не изеде ќотек, што си толку запознаен?
Добро ајде кажи, човечки. Кој го организираше протестот? И зошто?Љубави, ти пишав погоре.
Адреса и број добиваш по желба, за изборот.
gemidjy од Битола на 28.03.2009 во 13:38 напиша: МПЦ ни покажа дека Господ сака верниците да ги тепаат своите чеда и другите кои имаат различни сфаќања под водство на пастирот свој и полицијата.
Трет рајх, тоа е
Goran од Kumanovo на 28.03.2009 во 14:10 напиша: Edna dobronamerna kritika do Grujo,se povece i povece licis na Ljubco priberi si gi ludjeto ako sakas da te bide inace odnese te mutna voda.
Алек од Скопје на 28.03.2009 во 14:08 напиша: Браво за демократијата во Македонија! По стечајците и млекарите Владата реши да ги истепа и студентите! Гледам колку луѓето имаат право да го изразат своето мислење! Какви верници сте вие што идете да се тепате???
pece од skopje на 28.03.2009 во 14:07 напиша: da bidete objektivni i kazete koi gi organizirase ovie za podraska VMRO da ne go navredat nivniot pastir nikolce mali gruevski poz oblavete go komentarot so nasilstvo nema demokratija
Saso од Sweden на 28.03.2009 во 14:05 напиша: So koj pamet da se gradi crkva na sred plostad....Vo Skopje ne ziveat samo makedonci tuku i drugi nacionalnosti....Samo mrzna ke se stvori megu narodot a onie koi go podrzuvaat gradrnjeto neka se frlat od kameni...Tolku od mene
Алек од Скопје на 28.03.2009 во 14:24 напиша: Протестот не е против градењето цркви во Македонија или против Православната религија! Протестот е против градбата на било каков објект на парцелата до плоштадот! Центарот на Скопје е веќе доволно уништен и трајно унаказен со скулптури како девојче и градби како куќата на Мајка Тереза! Имајте малку вкус и свое мислење, не само слепо да слушате што ви рекле во партиите дека е убаво! Имате очи и сетило за вкус/убавина, или се лажам???
ivana од skopje на 28.03.2009 во 14:22 напиша: A1 e takva televizija sto moze da si dozvoli da objavi fotografii i snimki od ovoj nastan vo koj radikalnata pravoslavna rulja pljukase, ja napagase i se penjavese vrz grupata studenti od arhitektonski fakultet i nivnite poddrzuvaci, seto toa pod znameto na mpc i vo imeto na nivniot gospod bog.Vi cestitam pravoslavci, a sega nazad vo avtobusite, koi ke ve odnesat vo domovite na nov briefing za spravuvanje so razlicnite od vas. intre-venozna edukacija za omraza. mozok ne ispran - otstranet.
Branko од Skopje на 28.03.2009 во 14:18 напиша: Вака ли верниците го вртат другиот образ?
Arianit од Tetovo на 28.03.2009 во 14:18 напиша: Golema glupost e da se "sadat" crkvi i dzamii niz Makedonija vo edno vreme koga nevrabotenosta e vo golem prosek i koga luget nemat sto da jadat. Crkvi imate poveke od vernici, isto taka i dzamii ima, ama Gruevski izgleda resil da ja zasadi cela Makedonija so Crkvi i krstevi. Ne se ide taka napred o Car Nikola - taka samo ke se izoliras uste poveke. Sekoj drug den mi lici na Slobodana Milosevica po veke. Na krajot na krajistata, sto bara pravoslavna crkva vo centarot na Skopje koga tamu nikogas nemalo pravoslavna crkva. Ako treba nesto da se izgradi, bi trebalo muzeumot na Majkata Tereza vo centarot na Glavniot Grad bidejki tamu bese nejzinata kuka, a crkva nikogas nemalo.
Maoist од Skopje на 28.03.2009 во 14:04 напиша: Ova e veke otvoren fasizam (ovoj zbor veke ne e augmentativ i banalen) so pojava na klasicni fasisticki crnokosuljasi koi gi pretepuvaat site sto mislat razlicno od fasistickata partija VM"R"O. Prvin dojdoa po arhi-brigada, utre ke dojdat po vas, svestete se. OTPOR! SEGA!
sanja на 28.03.2009 во 14:32 напиша: abe kakva crkva na plostad bre,so vi e na vas.crkva se gradi na crkovno mesto,a na plostadon use crkva ni fali,aj ne zapagajte u trans
Ти благодарам за шансата, пред да ме здрвиш по глава ко дебелата свиња прееска.Добро ајде кажи, човечки. Кој го организираше протестот? И зошто?
Petra од Ljubljana на 28.03.2009 во 16:02 напиша: Jeste svi poludeli?