Ете го и другиот.E za ovie ti zboruvam. Pojma nemat.
За кој му зборуваш бе. Незнаете ни што зборувате. Преслушајте се после пишувајте.
Ете го и другиот.E za ovie ti zboruvam. Pojma nemat.
Па Љубе има подршка од 150 000 гласачи. Сеа да да Глујо има поише ама тоа е само оти многу вработи. Љубе не може да вработуе не му е државната администрација лична фирма. Ама тоа е што да се прави.На темава се дискутира Читај : Бошкоски бара од Груевски да ја напушти ВМРО-ДПМНЕ
А не ми мешај баби и жаби, ако немаш одоговор ќе Ќутиш :pusk:, не се толку. И сега дали ќе има подршка од 20к гласачи.
Не се согласувам.набљудувач, za tie shto gi spomenuvash vo postov si prav i tuka nikoj nemoze da ti spori. Sporen ti e chovekot koj go nudish kako alternativa i koj se javuva kako kritizer na segashnata politika na VMRO DPMNE i Grujo - Brat Ljube. Pomedju nego i Grujo nema nikakva. Razlika vo vinata za "prestruktuiranjeto" na VMRO DPMNE, Grujo samo go prodolzi "deloto" na Zmejko, Dosta i Ljube.
Golema greshka si, domashen proizvod 102% za zal. I se dodeka ne zamajuvaat deka odnadvor se problemite ke toneme se podlaboko i podlaboko.....
А да ве прашам јас вие шо се правите Стари Вмровци, зошто ја подржувате политиката на сдс комуњарска?E za ovie ti zboruvam. Pojma nemat.
Па може не му е лична фирма ама парите у џебот што му шушкаат сумливо, прашање од кај се. А кај нас еве се докажува секој ден дека со пари се се може, најефтини газови имамеПа Љубе има подршка од 150 000 гласачи. Сеа да да Глујо има поише ама тоа е само оти многу вработи. Љубе не може да вработуе не му е државната администрација лична фирма. Ама тоа е што да се прави.
Ама Глујо ќе си отиде од ВМРО кај и ќе го избркаат наклоци. Ама не е проблем во ДА е секогаш добредојден.
Не се согласувам.
Ако велиш нема интервенција од надвор, зошто од Авиоано полетаа авионите према Македонија кога Трајковски, бог да го прости, одби на 3 ден да го повлече нападот на Арачиново.
Што имаше во Арачиново?
Ти мислиш дека планот за овој дел од светот се креира во Танушевци или Гостивар.Slavjanski do Arachinovo e "izoden" dolgiot pat. Vchera na edna duga tema gi spomenav Bitpazar, Gostivar, Mala rechica. Site tie tepanja (niv gi zemam kako najvpechatlivi i prepoznatlivi) na "Albancite" imaa za cel da ja predstavat Makedonija kako kopija na Srbija vo reshavanjeto na Albanskoto prashanje. Potoa dojdoa studenskite protesti pa Dzavid Asani.....i Tanushevci. Tanushevci ja krie tajnata koj, zoshto i kako....? I pak doadjame do Brat Ljube, ovdeka najmnogu zboruvaat za Bratot , Hag, Ljuboten a go zaboravaat Bratot od 1999 do tretiot den Arachinovo.......
Која е бе другар таа алтернатива?Нам ни треба партија која ќе ни понуди пат понаков од тој на нато и еу.
Тоа е вистинската алтернатива.
NIE DILAVME CIGARI, NAFTA, NITRATI, FOSFATI......ZA SLOBODAN MILOSHEVIC I VELIKA SRBIJA....Албанците ја дилаат дрогата на НАТО од Авганистан и за тоа истите добиваат награда.
Не сме ние криви што во моментов нашите ставови се совпаѓаат со тие на макрадули или на некој комуњар.Само она што ние го мислиме за млекари , бранители,Достоинство,Стечајци и други работи се искрени и така ги мислиме и кога би биле на власт би ги спровеле за разлика од СДСМ кој сега ги користи за рејтинг, инаку нив ги заболе за стечајци, бранители или млекари.А да ве прашам јас вие шо се правите Стари Вмровци, зошто ја подржувате политиката на сдс комуњарска?
Преслушајте се што пишите.