Бошкоски бара од Груевски да ја напушти ВМРО-ДПМНЕ

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Во владата на Бучковски пари немаше за адвокат.
Во владата на Груевски се засили адвокатскиот тим и сето тоа беше платено.
Односот на Груевски кон Бошковски е многу коректен.
И нормален став е Бошковски да прави што му е воља, Груевски тоа не го одрекува, ниту го нарече предавник ниту ништо.
Но Љубе ги нареле привремено раководство.
Па зарем ќе бидеме исти како СДСМ, да ни се врати Љубчо ?

Моја забелешка е дека е во друштво со луѓе кои го бркаа низ Македонија за да го однесат во Хаг.
Тоа за мене е неприродно и ми дава за сомнеж дека братот не е тој истиот.
А поготово и Љубчо кога ќе го видам во тоа друштво добивам алергија.

Член од
29 март 2009
Мислења
97
Поени од реакции
9
Груевски треба да си оди затоа што од ВМРО-ДПМНЕ направи куплерај.
Се што беше отпадок од сите партии го напика и што е најтрагично го стави во раководството.Од идеплогијата за ВМРО ништо не остана, а како што иде и ДПМНЕ не ја заслужува оти никаде го нема НАЦИОНАЛНО единство на Македонија.Ако под НАЦИОНАЛНО се поразбира на листата на советници на град Скопје да имаш 50% од други националности како например: четврто место Есма Реџепова, па Живадиновиќ,Раниќ.....А знаете ли дека во советот влезе и ОЏА.
Оџата Али Берат кој секое сабајле пее во џамијата.... ај не ви кажувам во која џамија.Си знаете вие кои си ги гласавте.
Јас такво Вмро-Дпмне не сакам.
и Некни Грујо кај “лејт најт“ ги спомнува Лавовите и Бранителите.
Со кое право ги спомна Лавовите.
Како не му е страм, после 8 години се јавува да ги брани.
И кој !!!!!
Тој што со Ганка на времето кога стана председател на ВМРО дпмне му викаше на Љубе кога сакаше да се кандидира во 2004- Бегај бе , ние тебе те спремаме за во Хаг,за после да глуми заради рејтинг посети во Хаг.
А јас кога лично сум зборувал со Груевски како представник на здружението за Љубе додека беше во Хаг ми велеше- НАС ПОВЕЌЕ НЕ ИНТЕРЕСИРА ЈОХАН.Тој е толу занесен во рејтингот и ако не му се работи за рејтинг ме,а никогаш да ги спомне.
И сега ќе брани Лавови и Бранители.
Истиот тој што не им даде решенија за работен однос како специјална единица и ги остави со договор на дело.
За да неможат подоцна на основ на решенијата да тужат на суд за зашита од бркање од работа.
За потоа Хари и компанија да се изживува на нив.
Кога се молеа и лежеа пред МВР тој беше пратеник и председател на најголемата опозициона партија и никаде го немаше барем со една прескомференција да ги подржи.Ама како ке ги подржи кога тој тогаш се дружеше со Батлер.Секој трет ден беше во америчка амбасада каде со на Батлер му вети дека ке се огради од лавовите и од подршка за Љубе кога му се земаше имунитетот со ветување од Батлер дека на следните избори ке го наместат за премиер.Никогаш до 2006 не го спомна Хаг и Љубе се додека не му потреба за покачување на рејтинг,демек еве он е патриот па се грижи за бранителите.Колку се грижи видовме со законот за “достоинство“.И за тоа излажа дека им понудиле Хрватски модел,а овие неблагодарнициве одбиле.Излажа и за “законот за децентрализација“.Ги лажеше луѓето да стојат по патиштата и да блокираат сообраќај и им ветуваше дека кога ке дојде на власт ке го смени законот,сега вели дека такво нешто не ветиу.
Он се што можеу да испоуни ветувау,а што неможеу да испоуни не ветувау.
Лаже маме му негово бетер од Сабина :kesa:

ivana22

хиперактивна
Член од
21 декември 2007
Мислења
34
Поени од реакции
7
Братче Љубче бе, по фаца беше у хаг. Вака на слобода многу глуп изгледаш.
Коо на ганџа да си ми делуеш брате љубе?!?!

ABE BRATCE VIDI VAKA NEZNAM KOJ E TUKA NA GANGA ILI GLUP TI ILI BRAT LJUBE :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Се што беше отпадок од сите партии го напика и што е најтрагично го стави во раководството.Од идеплогијата за ВМРО ништо не остана, а како што иде и ДПМНЕ не ја заслужува оти никаде го нема НАЦИОНАЛНО единство на Македонија.Ако под НАЦИОНАЛНО се поразбира на листата на советници на град Скопје да имаш 50% од други националности како например: четврто место Есма Реџепова, па Живадиновиќ,Раниќ.....А знаете ли дека во советот влезе и ОЏА.
Оџата Али Берат кој секое сабајле пее во џамијата.... ај не ви кажувам во која џамија.Си знаете вие кои си ги гласавте.
И кој !!!!!
Тој што со Ганка на времето кога стана председател на ВМРО дпмне му викаше на Љубе кога сакаше да се кандидира во 2004- Бегај бе , ние тебе те спремаме за во Хаг,за после да глуми заради рејтинг посети во Хаг.
А јас кога лично сум зборувал со Груевски како представник на здружението за Љубе додека беше во Хаг ми велеше- НАС ПОВЕЌЕ НЕ ИНТЕРЕСИРА ЈОХАН.Тој е толу занесен во рејтингот и ако не му се работи за рејтинг ме,а никогаш да ги спомне.
Истиот тој што не им даде решенија за работен однос како специјална единица и ги остави со договор на дело.
За да неможат подоцна на основ на решенијата да тужат на суд за зашита од бркање од работа.
Кога се молеа и лежеа пред МВР тој беше пратеник и председател на најголемата опозициона партија и никаде го немаше барем со една прескомференција да ги подржи.Ама како ке ги подржи кога тој тогаш се дружеше со Батлер.Секој трет ден беше во америчка амбасада каде со на Батлер му вети дека ке се огради од лавовите и од подршка за Љубе кога му се земаше имунитетот со ветување од Батлер дека на следните избори ке го наместат за премиер.Никогаш до 2006 не го спомна Хаг и Љубе се додека не му потреба за покачување на рејтинг,демек еве он е патриот па се грижи за бранителите.Колку се грижи видовме со законот за “достоинство“.И за тоа излажа дека им понудиле Хрватски модел,а овие неблагодарнициве одбиле.Излажа и за “законот за децентрализација“.Ги лажеше луѓето да стојат по патиштата и да блокираат сообраќај и им ветуваше дека кога ке дојде на власт ке го смени законот,сега вели дека такво нешто не ветиу.

ALAL DA TI BRATU MAKEDONEC RETKI SE LUGETO KAKO TEBE POZDRAV DA ZIVEEE BRAT LJUBE

Член од
29 март 2009
Мислења
97
Поени од реакции
9
ALAL DA TI BRATU MAKEDONEC RETKI SE LUGETO KAKO TEBE POZDRAV DA ZIVEEE BRAT LJUBE[/quote]

Поздрав Ивана да си жива и здрава !!!
ДА ЖИВЕЕ БРАТ ЉУБЕ !!!!

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
И кој !!!!!
Tocno.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Типката е за Љубе,шо има комуњарско у Љубе:vozbud::vozbud::vozbud:Смири ги страстите малце
Се правите на удрени вие од опозицијата. :tapp:

Неговите последни потези даваат резултат дека е настроен комуњарски.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Се правите на удрени вие од опозицијата. :tapp:

Неговите последни потези даваат резултат дека е настроен комуњарски.
Чим не е со Глујо тогаш е комуњар сватифме ок.:jaj:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Леее пак ти :pos:

А која му е матична партија на Лубе? сдс?
ДА бе пак јас.:tapp:

Па Љубе очигледно не е со Глујо така да е комуњар. Да беше со него може немаше да биде.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
ДА бе пак јас.:tapp:

Па Љубе очигледно не е со Глујо така да е комуњар. Да беше со него може немаше да биде.
хехе :tapp:

Па така потврди, не се прајте на удрени.
Сега лубе дали има едвај 20 илјади шо би гласале за него, како си се избрука. Уште не седнат дома да се види со жената децата толку години во затвор, ќе изиграва фраерче :tapp:, таквите како него брзо се издишуваат.

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
остајте го брато незнај кај тера од кога се врати
не е за смеа

Z

Zona Pelucida

Гостин

Да те поправам не е вмро-дпмне,умре заедно со Љубе кога го однесоа во Хаг,ова денес е мешавина од неспособни политичари,нешто као вемеро-дупимене.
А за лагите мислам дека го шиша и гаталецот Милан,работава ако сакате да влезет во ЕУ, слушајте white snake.:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
nadvor od temava jas ne bev vo tek ako moze nekoj da mi kaze za sto razgovarse Lube so Brane posle izborite, mislam deka prvo otide kaj Brane a posle kaj zenamu
ako ne se lazam.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
хехе :tapp:

Па така потврди, не се прајте на удрени.
Сега лубе дали има едвај 20 илјади шо би гласале за него, како си се избрука. Уште не седнат дома да се види со жената децата толку години во затвор, ќе изиграва фраерче :tapp:, таквите како него брзо се издишуваат.
Па гледам и на црн Глујо не му оди подобро. Преполови подршка (180 000 гласа) за неполна година :baeh:.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Според Фрчковски.

Во ВМРО-ДПМНЕ сега се комуњарите кои биле оние старите.
А Фрчко и Бранко се новите комуњари и во суштина СДСМ е СДСМ - ДПМНЕ.

Е сгеа како да направиме замена и на рејтинзи.
Да го препарираат Бранко како Груевски?

Kajgana Shop

На врв Bottom