Што сработи Црвенковски за време на неговиот претседателски мандат?

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Црвенковски е пред крајот на мандатот, па би ме интересирал ваш став за тоа што го сработи како претседател...
Лично освен празни муабети не ми текнува нешто конкретно па би ве замолил за помош...

Црвенковски е пред крајот на мандатот, па би ме интересирал ваш став за тоа што го сработи како претседател...
Лично освен празни муабети не ми текнува нешто конкретно па би ве замолил за помош...
doprinos za kandidatski status, doprinos za uspesni misii vo Irak i Afganistan, branenje na makedonskiot identitet vo ON , uspesno lobiranje vo Evropa ....

Ех сега......не сработал ништо......мислиш лесно му е да седи во фотеља и да ужива или пак да дава изјави и да лаже народ?????:kesa::pos2:

Виски по увозна доволно за до крај на животот...

doprinos za kandidatski status, doprinos za uspesni misii vo Irak i Afganistan, branenje na makedonskiot identitet vo ON , uspesno lobiranje vo Evropa ....

Ироничен си или сериозен???

Особено за последните три од четири колку што си навел...

да не претеруваме во врска со Армијата човекот е тапа иако е врховен командант појма нема што се случува Грујо е повеќе запознаен
а со бранењето на Македонскиот идентитет и лобирање во европа и М нема кажано од Македонија

Pijancenje do smrt, vistinski primer za mladava populacija.

БЦ толку што нема власт и што е глуп не успеа да му се спротистави на Грујо во законот со алкохолот
па сега почнал да си купува по еден камион виски и да го складира во визба оти неможе да оди до продавница да купи

Најтрагичното е што некој и мртов пијан подобро размислува од 10 трезни.. ама тоа е тоа..

Темата ми е од најискрени побуди...
Навистина човекот си оди , па ќе треба да го памтиме по добро, а мене ништо во моментот не ми текнува...
Освен тоа ме интересира дали е правно дозволено СДС да ги користи досегашните успеси на Б.Ц. во претседателската кампања...???

Амнестираше, и тоа баеги го користеше ова право.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom