Легијата

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
ne be navistina ne procitav .. ozgora ozgora vidov mi vika privatnost .. i mi stana interesno oti nikade ne sum pital nisto takvo .. nisto drugo ne razjasnuvam nitu znam sto pisal drugo ..abe koj znae moze i da sum go procital ama neli sum celo vreme stone, i ne znam vekje so mi se desava hahahahhaha ....i nemam pricina da lazam :) .. tuku ako odes vecer natamu na koncertor, da snimas ako mozes... pozdrav ... sepak 10 godini se u pitanje i sakam da znam so kje bide .. pozz ..

--- надополнето ---

не не разочарувајте нас присутните. :)
Eh :) . .razocaruvanjeto izleguva od sobstvena procenka na toa kakov e problemot .. ako spored tebe problemot navistina e razocaruvacki od nekoja strana, znaci ima nekoja vistina koja te razocaruva ;) .. ako ne e taka, togas ne gledam pricina za razocaruvanje :) ..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
DJ-93'Slaughter модераторите не можат да банираат. Им пишуваат на администраторите и потоа тие спроведуваат.
Доколку ти реплицираш уште еднаш на оваа тема, добиваш бан од еден месец од цел форум, онака спортски. Дури и реплицирање на мојот пост тука ќе резултира со бан. Можеш да ми пишеш на профил или приватна порака.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
DJ-93'Slaughter модераторите не можат да банираат. Им пишуваат на администраторите и потоа тие спроведуваат.
Доколку ти реплицираш уште еднаш на оваа тема, добиваш бан од еден месец од цел форум, онака спортски. Дури и реплицирање на мојот пост тука ќе резултира со бан. Можеш да ми пишеш на профил или приватна порака.
Ја би го банирал permanent. :toe:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Tие што ке одат на концерт да си поминат најубоо, и народе барајте freestyle, и да снимите :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
дали некој знае Kingz од албумот на Тони О Сан од која песна е семплувана ???

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Од 8 до 15 за 10 негде имаше микс од американски рап, ДЈ Гоце миксаше. После испеа 2-3 песни Дон дада и конечно накај 10 искочија Легијата. За прв пат имаа жива музика што лично мене и не ми се свиѓаше многу али што е тука е. И мислам дека беа тивки микрофоните слабо се слушаа али сепак беше супер. За жал не останав до крај си отидов накај 11:15 друштвото ме заеба така да незнам дали имало фристајл. Сума сумарум одличен настап добра забава и задоволен сум од тоа што го видов. Се надевам дека во иднина ќе имаat уште многу концерти. 1L

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Да надополнам...

Ниту мене музиката во живо не ми се свиѓаше. Мајковите исто така беа премнгоу тивки, за среќа ги знаевме траките па се разбираше до некаде. Фристајл немаше. Добар настап у секој случај, али дека беше најдобар, не беше, токму поради тие неколку работи наведени горе од мене и SenSei. Требаше подолго време да трае. Многу касно излегоа и рокаа околу саат и пол. Во Кадмо беше тоа што се бараше, тамо само бината да беше поголема и све друго беше како порачано.За ваков јубилеј требаше мислам и самите да се истрошат колку што можат и публиката да се забавува многу повеке. Но тоа е тоа, цдто го преслушав неколку пати..траките идат вака:
1.ГринАут Банда - Тонио Сан
2.Ко што е - Лд, Ронин, Џака
3.Во Населба (РМХ) - Стр 2
4. Во живо - Против сите
5.Изговор на кукавиците - Тонио Сан
6.Еј Гнсо - Легијата
7. Иди у Курац - Легијата
8.Ааа Граа Гхххх! - Џака и Брус
9.Пак на бит - Лд и Џака
10. Совет - Тонио Сан
11. Црно и Бело - Џака
12. Под градските светла - Легијата
13. Ова е за нив - Легијата
14. Бонус трака (ГИТАРМХ) - Легијата

Вреди мислам да се преслушаат, снаоѓајте се. :D

Член од
18 февруари 2008
Мислења
51
Поени од реакции
4
Ne bea mikrofonite tivki,ednostavno toa e toa,ispadna deka MKC nisto ne go spasuva,salata ima preterano losha akustika i od pregolemiot hal mikrofonite se slushaat kako da se tivki.Se nadevavme na novoto ozvucenje koe sto go instaliraa deka nesto ke se smeni,ali ne beshe taka,taka da vo idnina MKC otpagja za sekakvi nastani povrzani so nas!!Veruvajte mi deka ne postoi nesto sto ne kurchi poveke od losho ozvucenje!!!

A za muzikata vo zivo,ok e ve razbiram,mozebi nemozete uste da se NAVIKNETE,nauceni ste da slushate na matrica i toa e toa,ali ja na facebook i opsto od luge dobiv komentari deka toa sto go napravivme vcera ustvari TOA E TOA i deka vo idnina mnogu cesto treba da svirime so ziv bend samo poradi ATMOSFERATA i ENERGIJATA koja se stvara od samite aranzmanski improvizacii koi se sozdavaat.Ja licno ke vi kazam deka takvi SHUTKI kako sto se deshavaa vcera dosega nemam videno na drug nash nastap,ne deka nemalo :) nego zboram za jacinata,deckite bukvalno se ISPOTEPAA :).Pozdrav! 1L

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
@Ronin: Абе со бубњеви и електрични гитари музиката мене повеќе ми наликува на рок :) Секој со свој вкус. Јас си практикувам оној вистинскиот звук, од матрица. Сепак, енергичен настап, имаше забава, шутки, тоа е најбитно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom