Легијата

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
Фактор Л е поише како химна.

Заради текстот , но никогаш не ја има достигнато славата на Бонус Трака ... иако само штом ја чув и тоа на презентацијата на песната одма ја споредив со Бонус:toe:

Фактор Л мене повеќе ми се свиѓа....исто и нема ни грам сомнеж е добра,ама бонус има намногу виевс на јутуб :toe:

Закон музика прават Легија со си другарчињата. Најмогу ги слушам и омилени ми се. Немам зборови за песните закон се и незнам што друго да кажам :kesa:

Funny fact: Името на групацијата е Легијата на проколнатите. „Легијата“ е онака... :)

Ехх... кога веќе имаат скратено име, можеле да смислат подолго оригинално име.

На пример СИЛА од Белград е скратено од „Неочекивана сила која се одједном појављује и решава ствар“.

Дефинитиво една од најдобрите мак-рап групи...СТР2 и Греен Аут БЕСТ!

промовираа нова песна у хавана во четврток, гоце као ја продуцирал ко шо разбрав а-у, фина беше, ми се виде мене интересна, кој ја најде нека ја постави тука да чуеме асално.

Funny fact: Името на групацијата е Легијата на проколнатите. „Легијата“ е онака... :)
Легијата на проколнатите беше додека и Аго беше во групата а со неговото откажување ( или бркање ... ) и зачленувањето на новите членови ... почнаа да се нарекуваат само со името Легијата или Легија :helou:

промовираа нова песна у хавана во четврток, гоце као ја продуцирал ко шо разбрав а-у, фина беше, ми се виде мене интересна, кој ја најде нека ја постави тука да чуеме асално.
Ја имам во ПЦ :smir:
Добра е

Незнам колку е вистина ..
читав дека Џакси ќе напушта легија ..ќе оди во Јованов рекордс ..
не ми се верува ..ама така се зборува по ју тјуб коментарине ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom