Ја имам играва и се ми функционира,но сакам да ја играм онлајн ама преку гарена,дали некој може да ми го прати соодветниот линк за да го спуштам пачот кој ќе ми овозможи играње на интернет?
Неможеш преку Гарена, иди овде: www.alteriw.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја имам играва и се ми функционира,но сакам да ја играм онлајн ама преку гарена,дали некој може да ми го прати соодветниот линк за да го спуштам пачот кој ќе ми овозможи играње на интернет?
Не.Симни само alter IW.
Не е MW2 иста како постарите COD.Тука имаш различни типови на игри (TD,HCTD,SD,OIC и сл)и си избираш кој тип на игра го сакаш и потоа те поврзува со други луѓе кои го играат истиот тип.Играчот со најдобра конекција е избран за хост и кога ќе го исполните минималниот број на играчи чекате уште некоја секунда да дојдат и други и почнувате.Нема сервери тука.
пробав супер е мултиплеер, само сега ерор ми појавува кога сакам да играм сингле пелер леле не сакам да замарам ама кај е сега проблемот.
Ако сакаш сингл пак ќе си го ставиш кракот од ЦДто, али тогаш нема да ти работи AlterIWnet. (бар кај мене е така)
аха, епа добро ајде ваљда ќе се најдеме негде на нет јас сум тамо со овој ник и гледам на сервер листата кога ќе кликнам има балкан сервер па стајте се таму да се удрижиме пртив балканциве :smir:
Важи.Јас сум Master_702[MKD], а има и доста македонци на AlterIWnet.