Call of Duty: Modern Warfare 2

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Играва е тооооооооооп!!!!!!!!!!!! Нема боље,едноставно 10/10,имав заглавено на една мисија со снег,мислам беше ама ја свртев...

Играва е врв на се... Баш денес кај дечкото од ГамингМк(7h3 k|ng) имав можност да ја пробам... :vozbud:

Aman be ja pa si rekov ke popukam online ...sakav da se logiram ama nisto....
4are?
Чаре ке почекаш 5 дена,не само ти и цел свет чека за кракот од Teknogods со што мултиплеер нема да бара Steam и остали сра*а:smir:

Чаре ке почекаш 5 дена,не само ти и цел свет чека за кракот од Teknogods со што мултиплеер нема да бара Steam и остали сра*а:smir:

Па добро е штом е такава работата..
знам дека чека цел свет ама моментот така се погоди баш коа сакав да попукам малку на нет..:helou:

Па добро е штом е такава работата..
знам дека чека цел свет ама моментот така се погоди баш коа сакав да попукам малку на нет..:helou:
Сите сакаат не да попукаат, него маста да си ја извадат од играње на играва на нет. Текногодс ФТВ! :D

Знае некој како да ја инсталирам SТREAM верзијата ?

Леее другари лудница е играва :vozbud: Графика немам зборови, пушките лелеле.
АМА сее фантастично. Најдобра игрица за 2010год.

- и плус од каде мала ја играм на Регулар и играм три дена по 3саата и уште има сега сум снајперрист по фторпат, пред оваа мисија е кога ме детна генералот и кога прас ми вика на нокој не верувај :vozbud:

Играва 11/10

Здраво момци,
играва не се играт кај мене. Барат шадер 3.0 ако имат некој фикс или крак кажете, да не земам нова графичка ради играта, а ако немат и ќе земам.

Имам АТИ Радеон Х550

Абе дечки може некој да ми објасни како да ја симнам игрицава од интернет...многу ми се игра...:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom