- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Не се праи мангуп ти не се мешај,јас му каживам на тој Кире шо се праеше паметен ДЕКА НЕМАЛО У ФФМ НИЕДНА КАРТА!
Ќе ја има на тв?:helou:
да да ке ја даваат дирекно на сител во 22 часот шо ти нема ли да одиш на стадионот?
Сега се поставува прашањето зошто секретарката му дала на татко ти а на другите не им дава?Кире интер да ми го чофнеш сеа немало карти у ффм,татко ми земал сеа секретарката му дала.ај мрш не ем замарај сеа се гледаме на ЈУЖНА!
[/quote]Сега се поставува прашањето зошто секретарката му дала на татко ти а на другите не им дава?![]()
Па и ние поставивме рекорд за посетеност кога игравме против Андора, вистина беше во тажни околности, но пред стадион останаа уште најмалце 10.000 навивачи.
Во последниве три години ги пропу.
КАДЕ БЕ БРАТ НАЈДЕ КАРТА ДАЈ КАЖУВАЈ ДА КУПАМ И ЈАСЛеле која узбуна се дигна со картеве!!
Најдов карта за 300 денара за на север!!
ДАЈ БЕ БРАТ КАЖУВАЈ КАДЕ ДА КУПАМ И ЈАС КАРТА БИЛО ЗА КАДЕ СЕВЕР ЈУГ НЕ Е БИТНО.АЈ ИМАШ ПИЈАЧКАНајдов карти за север по 400 денари, конечно!![]()
Oдам во петокот,викат во вторник дојди,не се стигнати уште.Одам во вторник(13:45),затворено.3. Преку Општинските сојузи во градовите низ Македонија се пуштени во продажба 5000 влезници.
Друже подобро така... отколку како салата Б.Т. во слободна продажба беа 0% од билетитеСупер! 30% влезници во продажба. 70% на-ти-го-дај-ми-го...
Жими се, ова само кај нас го има
P.S. Оние 5 000 во општински сојузи не ги рачунам за продажба. Додека разбраа луѓето кај им се општинските сојузи, карти снема...