Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Не се праи мангуп ти не се мешај,јас му каживам на тој Кире шо се праеше паметен ДЕКА НЕМАЛО У ФФМ НИЕДНА КАРТА!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ќе идам,прашувам за едно другарче.:helou:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.773
Кире интер да ми го чофнеш сеа немало карти у ффм,татко ми земал сеа секретарката му дала.ај мрш не ем замарај сеа се гледаме на ЈУЖНА!
Сега се поставува прашањето зошто секретарката му дала на татко ти а на другите не им дава? :pos:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Хехехе ок мавајте сеири,јас му кажувам на паметниот Кире.:smir:

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Па и ние поставивме рекорд за посетеност кога игравме против Андора, вистина беше во тажни околности, но пред стадион останаа уште најмалце 10.000 навивачи.
Во последниве три години ги пропу.

Ама влезот беше слободен и сите додјдоа заради тоше проевски а не заради да навиваат за македонија. има голема разлика каде во англија сите си плаќаат карти нема таму гратиси по фирми ова она ниту бесплатни автобуси за навијачи, таму сите ја сакаат репрезентацијата и си плаќаат се самите.

novstofar

Makedonec vo dusata
Член од
5 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
0
Леле која узбуна се дигна со картеве!!

Најдов карта за 300 денара за на север!!

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Сега добив смс од Т-Мобиле --> Навивај за националниот фудбалски тим во мечот со Шпанија на 12 август. Играј за билет или за национален дрес. Прати смс на .. Цена 11,8 ден. :nesum: Еве зошто нема билети :nesum:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
ФФМ во врска со бројните дезинформации во јавноста околу продажбата на влезниците за пријателскиот натпревар со Шпанија , со цел да го намали притисокот и шпекулациите што се пласираат во дел од медиумите ја известува јавноста за следната состојба :

1. За натпреварот со Шпанија отпечатени се за Јужната и Северната трибина 23 000 влезниции ВИП карти.

2. Во слободна продажба на билетарниците кај стадионот Филип Втори се пуштени 6000 влезници за Јужна трибина , 2000 за Северна и 800 влезници за Западна трибина.

3. Преку Општинските сојузи во градовите низ Македонија се пуштени во продажба 5000 влезници.

4. За клубовите, фудбалските работници ( судии, делегати, контролори, комесари), репрезентативци, членови на стручен штаб, млади селекции и нивните селектори и тренери распределени се 2000 влезници.

5. 1500 влезници се обезбедени за Партнерите и Спонзорите на ФФМ кои го помогнаа гостувањето на репрезентацијата на Шпанија во Скопје.

6. Повеќе од 1000 влезници се резервирани за министерствата на РМ, амбасади и странски претставништва.

7. Останатите влезници се продени на фирми, медиуми, навивачки групи и деловни соработници на ФФМ преку однапред доставени писма во склад со можностите и капацитетот на стадионот.

И сега ти како физичко лице кое сака да гледа фудбал и единствена шанса ти е билетарата, колкава е шансата да дојдеш до карта ? од 40 000 карти само :
Во слободна продажба на билетарниците кај стадионот Филип Втори се пуштени 6000 влезници за Јужна трибина , 2000 за Северна и 800 влезници за Западна трибина.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.773
Супер! 30% влезници во продажба. 70% на-ти-го-дај-ми-го...

Жими се, ова само кај нас го има :tapp:

P.S. Оние 5 000 во општински сојузи не ги рачунам за продажба. Додека разбраа луѓето кај им се општинските сојузи, карти снема...

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Леле која узбуна се дигна со картеве!!

Најдов карта за 300 денара за на север!!
КАДЕ БЕ БРАТ НАЈДЕ КАРТА ДАЈ КАЖУВАЈ ДА КУПАМ И ЈАС

Најдов карти за север по 400 денари, конечно!:vozbud:
ДАЈ БЕ БРАТ КАЖУВАЈ КАДЕ ДА КУПАМ И ЈАС КАРТА БИЛО ЗА КАДЕ СЕВЕР ЈУГ НЕ Е БИТНО.АЈ ИМАШ ПИЈАЧКА

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
3. Преку Општинските сојузи во градовите низ Македонија се пуштени во продажба 5000 влезници.
Oдам во петокот,викат во вторник дојди,не се стигнати уште.Одам во вторник(13:45),затворено.:tapp:
Матер да им ебам.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Супер! 30% влезници во продажба. 70% на-ти-го-дај-ми-го...

Жими се, ова само кај нас го има :tapp:

P.S. Оние 5 000 во општински сојузи не ги рачунам за продажба. Додека разбраа луѓето кај им се општинските сојузи, карти снема...
Друже подобро така... отколку како салата Б.Т. во слободна продажба беа 0% од билетите :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom