Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе проверам прва работа за карти во вторник во сојузот во Струмица ако нема таму ќе барам препродавачи во Скопје. Би дал до 500 денари за картата, кога можев да дадам и за претходните натпревари можам и за овој.

Vo strumica nemalo ic karti...site bile prodadeni...ako imas covek u sk javuvi mu se...

Абе за пари ќе даеш, али идеш на ризик пошо може да е фалсификат картата, па да останеш и без утакмица и без пари.

јас утре ке одам ке зимам 4 карти за на северна дај боже да има а да не знаете дали картите се продават во тобакко

Нема ништо другар,се е продадено,прочитај малце нека не те мрзи.

И тоа слушнав и јас дека има и фалсификат карти. Пазете се.

...Незнам што да ти кажам. Можеш да пробаш ТУКА па да добиеш две карти. :toe:
Мислам дека и тоа е наместено од пак луге од ФФМ да ги земат картите.Не очекувајте многу вие да добиете така функционира кај нас тоа.А да има и фалсификати па све има кај нас веќе ништо не ме чуди

Мислам дека и тоа е наместено од пак луге од ФФМ да ги земат картите.Не очекувајте многу вие да добиете така функционира кај нас тоа.А да има и фалсификати па све има кај нас веќе ништо не ме чуди

на страната еден од авторите е диме нема да намести :)

Раул џабе не оди за Скопје вчера бев нема.

Во СП маркет даваат карта ако напраиш над 2000 промет.

Во СП маркет даваат карта ако напраиш над 2000 промет.

Зар е можно? Тоа е класично препродавање. Наместо да си ја купам за 200 денари треба да потрошам 2000. Кој им дал право на ФФМ да повлечат карти од јавна продажба и да ги даваат на овој начин?

Инаку првпат во Скопје 30,000 на трибини ќе биде лудило па уште ако оствариме поволен резултат :salut:

Зар е можно? Тоа е класично препродавање. Наместо да си ја купам за 200 денари треба да потрошам 2000. Кој им дал право на ФФМ да повлечат карти од јавна продажба и да ги даваат на овој начин?
Тоа е расипаноста во државата, ффм не ги боли к*р, они парите што им требаа ги добија, народот кој го е*е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom