Со кол енд сурф ќе имаш проблеми со томсонот зошто од т хомо користат постар фирмвер и има проблеми со некои вифи уреди. Ако успееш да земеш јузер и пасс од администратор или ако успееш да го хакнеш можеш без проблем да си го средиш да ти работи томсонот со телефонот преку телнет или ако им кажеш да го стават најновиот фирмвер.Значи сум во план да го "грабнам" телефонот денес утре од вип за 12 К...
Гледам спротивни коментари, некои се задоволни а некои се жалат, па би сакал да дознам дали Wi Fi-то работи ко шо треба и со Call & Surf т.е Thomson рутери...
Дали функционирише џи пи есот ова она...
Значи сакам една генерална оценка за телефонот и дали за иљадарче до две има некоја многу подобра понуда отколку оваа :smir:
Џи Пи Ес-от супер работи, ќе си ставиш Гармин и мапи и немаш гајле.
Од мене има оцена 8.5 од 10 (мене ми ги задоволува 99% од потребите и ми го исполнува тоа што го барам кај телефон)
Со кој програм работиш за џи пи ес? Стави си Гармин и Адриа мапите, јас ставив така и супер е, цел град го има, скоро секоја уличка, повеќето индустриски објекти, хотели, бензински пумпи итн.Јас вчера го добив телефонот и одма го пробав и Wi-Fi и GPS ( проблемот е што македонија е многу малце обележана т.е. само автопатот Е75 гo има ) и се ми работи како што треба скоро се пробав и немав проблеми... Ми се свиѓа телефонот ептен и мислам дека на таа цена друг тел не се споредува со него