bas....abe jas vikam glup i poglup....druze mojot glas ide kaj toj sto ce gi prekine pregovorite za imeto....a takov nema,sto znaci bojkotПоразително меѓу овие двајца претседател да бираш!
Ovie kako na k- 15 vo epizodata "dva narcisa i eden trn"...se glupiraat do nemaj kadeИ ДВАЈЦАТА СЕ ЗА СРАМ.АКАДЕМСКИ ГРАЃАНИ..ТЕШКО НАС КОЈ И ДА БИДЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОД ОВИЕ ДВАЈЦА.СЕ ПОНАШААТ КАКО ДЕЦА ОД 3 ОДДЕЛЕНИ...УЖАССССС
Па претераа веќе незнаел да сврзе 2 збора 3 збора нека одат они да бидат декан на факултет па после нека кажуваат а не на форуми да ми кажуваат кој знаел што и како, критикуваат безврска се прават експерти со средноpa i Ivanov ke go smeni ..samo Frle pobrzo ke go smeni od Ivanov :pos2::pos2:
p.s prededatel ne moze sam da go smeni imeto :wink:
Не ми е јасно како "narodot" сака невиност. Сите сакаат нешто недопрено.Се нервирам само оти многу народ паѓа на таа финта од типот јас сум невин, обичен човек за сите да го почувствуваат како свој.... па замисли и се компарираа со покојниот Трајковски..види мајкатаОд една страна имаш исквареност и полно досие предавства.
Од друга стрна имаш невиност, бела страница.
Незнам ниту јас што ќе има во таа страница, но заслужува шанса.
Во чуда не верувам, верувам во нови идеи, нови луѓе.
Patrioti kolku tebe na kilo ima, so lopata da gi rinis!ДА БЕ А ТРЕБА ДА СЕ ГЛАСА ЗА ЧОВЕК ШТО ЌЕ ГО СМЕНИ ИМЕТО ПАТРИОТИ ЕДНИ ? !
Како и да е во наредните 5 години ќе му го научиш името!I podrzuvacite na ovoj od vmro, kako se vikase ne znam ne se za potcenuvanje, gledam i vodi ako e trup neviden
Пред една недела на моја среќа или повеќе несреќа имав можност да бидам во студиото на МТВ баш кај што беше оваа сценографија додуша карши неа имаше некоја кујна за емисија за готвење нема везе.Пак ќе повторам нема пари нема квалитетни новинари па и во оваа ситуација каде имаме дуел на кандидати за претседател.Абе ај, за дуелов и содржајноста да не коментирам, не се разбирам многу во политика... или не сакам да се експонирам...
Ама (проштавајте шо одам офтопик) можеа бе малу поарно да го средат она студионо, и некој поасални водители да најдат! Па на крај краева, дуел на кандидати за претседател се прави - па дај имај некаков поквалитетен дизајн на тоа студиото, малку поинаков принцип на водење... Ако некој не знаеше да каже два збора, тоа дефинитивно беа водителите - кои за две и пол прашања, мораа да држат папки во рака,на кои најверојатно имаа листови на кои пишуваше: „Се извинувам, вашето време истече“... Водителот е тој кој треба да поттикне квалитетна дискусија, и да знае кога и каде треба да пресече со коментари, за да не настанат такви ниски препуцавања, какви на неколку наврати настанаа овде.
Он топик: Не смееја, ни двајцата да се спуштаат на такво ниво и да коментираат работи (притоа употребувајќи така ниски навреди) од нивниот претходен живот, а кои се ирелевантни за позицијата за која се борат. Го викале буреконосач...е арно, и на Бил Гејтс му мавале заушки ко мал, ама квалитетен си е чоекот. Ми е зборов, позицијата претседател на држава, покрај власта и комфорноста која ги нуди, бара и одреден код на културно и цивилизирано однесување - пример на кој треба да се огледаат сите други политичари. Мислам дека тоа недостасуваше вечерва.
Леле аман, само не ме карајте дека ги нападнав, поблаго од ова не можев )))
Ќерим беше добитна комбинација на СДСМ, ама имаш тука високи политики од типот на потплати за отстранување од избори.Претпоставуваш од кој...На Фрчко му се идело на ризик со имево...се гледа дека по душа сака ризици.
На Ѓорѓе му се иде како што партијата иде...
Зашто не го прифати некој Ќерим
Од дуелот гледав само 5 минути-доволно.Шо е сега, почна со своја глава да рзмислуваш и одиш против ставовите на Фрчко, или не го гледаше дуелот, па фрчко го нарече така.
Добитна комбинација за СДС, а СДС ќе беше катастрофа за Ќерим.Ќерим беше добитна комбинација на СДСМ, ама имаш тука високи политики од типот на потплати за отстранување од избори.Претпоставуваш од кој...