realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Боро е наш, ние сме на Трајковски![FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]не сакам никој да отепам, само со факти да докажам кој колку е недоветен
Боро е наш, ние сме на Трајковски![FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]не сакам никој да отепам, само со факти да докажам кој колку е недоветен
мојот претходен пост е доказ за тоа кој лаже
Како бе не добиле ништо, секаде каде што има вработувања во јавна администрација од 2001 па наваму 90% се вработени албанци, и сегде имаат поголеми привилегии од нас.Каква клаузула бараш дечко, во него се пишува за обезбедување на демократијата во земјата, а не за клаузули за поделба на Македонија и за влез у нато и еу. Многу погрешно сте ги разбрале работите.
Муабетот ми е, читај само да видиш колку у ствари Албанците ништо не добиле со потпишувањето на тој договор.
Они сеа што си бараат некои нереални нешта е друга работа.
А за вие да го споменувате договоров против некого, а ни самите не знаете што има во него него што ви рекле е смешно.
И прави те муабет за кандидатите а не за Рамковниот и за спорот со Грција, мешате баби и жаби цело време.
Од прееска ти читам мислења се гледа дека си школа и поддржувач на сдс т.е на Фрчко.Немој само ради реда да правиш вакви споредби ќе ти се смеат...
И самиот ваљда знаеш дека Фрчоски е поим за Иванов.
Ако не знаеше,Фрчкоси бил водич на тимот експерти кои го составувале Уставот,а исто така и Рамковниот договор.
За Фрчкоси се слушаше низ годиниве,политички е активен и способен,а Иванов е никој и ништо,всушност затоа е и одбран од Груески да му биде кукла.Човекот не знае да сврзе 2 реченици.Нема никакви ставови. И самите гледате дека избегнува соочувања со противниците и со новинарите.
Не ми е јасно, како тоа ќе се подели Македонија. Кој ќе ја подели Македонија. Некако многу нејасно ми се обраќаш или пак сум многу глуп па не те разбирам. Стварно. И незнам што има тој што го спомињаш толку врска со него, кога него го составуваа експерти од европа, а него го потпишаа Трајковски, Георгиевски, Црвенковски, Џафери и Имери.
Pa normalno kje poddrzhi chovek kako Frchkoski i voedno chovek shto uzhiva ugled vo megjunarodnata scena a ne klon na Gruevski narechen Ivanov shto nema ni iskustvo ni pak znae da zboruva,sho bi rekle bugarite kibritlija e,se pali na sekoja 3ta rechenica i se gubi vo muabet.Од прееска ти читам мислења се гледа дека си школа и поддржувач на сдс т.е на Фрчко.
Ако не ја сака Македонија јасно ми е дека ќе го поддржи фрчко, но ако се чуствува Македонец и е горд на тоа.....Pa normalno kje poddrzhi chovek kako Frchkoski i voedno chovek shto uzhiva ugled vo megjunarodnata scena a ne klon na Gruevski narechen Ivanov shto nema ni iskustvo ni pak znae da zboruva,sho bi rekle bugarite kibritlija e,se pali na sekoja 3ta rechenica i se gubi vo muabet.
Како бе не знаел да збори? Може не му иде многу...али како:Pa normalno kje poddrzhi chovek kako Frchkoski i voedno chovek shto uzhiva ugled vo megjunarodnata scena a ne klon na Gruevski narechen Ivanov shto nema ni iskustvo ni pak znae da zboruva,sho bi rekle bugarite kibritlija e,se pali na sekoja 3ta rechenica i se gubi vo muabet.
Абе остај,еден углед што уживаат и обајцата на меѓународна сцена,ко со прст покажани “домаќинки“,што велат Прилепчани.Pa normalno kje poddrzhi chovek kako Frchkoski i voedno chovek shto uzhiva ugled vo megjunarodnata scena a ne klon na Gruevski narechen Ivanov shto nema ni iskustvo ni pak znae da zboruva,sho bi rekle bugarite kibritlija e,se pali na sekoja 3ta rechenica i se gubi vo muabet.
A Ivanov se osekja Makedonec so toa shto se chuvstvuval Makedonec a ni edno od kluchnite prashanja za drzhavata ne gi odgovoril pred javnosta?Kakov Nacionalist e toa?I ti veruvash vo chovek kako Ivanov koj vika za liderskata shkola deka lider e chovek shto go sledi svojot narod?Ако не ја сака Македонија јасно ми е дека ќе го поддржи фрчко, но ако се чуствува Македонец и е горд на тоа.....
Zaebavash sega Frchkoski beshe proglasen za eden od najdobrite ministri za nadvoreshna politika vo negovo vreme.Prashaj go google.Абе остај,еден углед што уживаат и обајцата на меѓународна сцена,ко со прст покажани “домаќинки“,што велат Прилепчани.
САМОПРОГЛАСЕН?Zaebavash sega Frchkoski beshe proglasen za eden od najdobrite ministri za nadvoreshna politika vo negovo vreme.Prashaj go google.
NEСАМОПРОГЛАСЕН?
28 koalicioni partneri zad dpBne,SDSM odeshe sam so NSDP na ovie lokalni i pretsedatelski.Misli malkuОти разликата е голема.