realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Боро е наш, ние сме на Трајковски![FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]не сакам никој да отепам, само со факти да докажам кој колку е недоветен

Боро е наш, ние сме на Трајковски![FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]не сакам никој да отепам, само со факти да докажам кој колку е недоветен
мојот претходен пост е доказ за тоа кој лаже
Како бе не добиле ништо, секаде каде што има вработувања во јавна администрација од 2001 па наваму 90% се вработени албанци, и сегде имаат поголеми привилегии од нас.Каква клаузула бараш дечко, во него се пишува за обезбедување на демократијата во земјата, а не за клаузули за поделба на Македонија и за влез у нато и еу. Многу погрешно сте ги разбрале работите.
Муабетот ми е, читај само да видиш колку у ствари Албанците ништо не добиле со потпишувањето на тој договор.
Они сеа што си бараат некои нереални нешта е друга работа.
А за вие да го споменувате договоров против некого, а ни самите не знаете што има во него него што ви рекле е смешно.
И прави те муабет за кандидатите а не за Рамковниот и за спорот со Грција, мешате баби и жаби цело време.
Од прееска ти читам мислења се гледа дека си школа и поддржувач на сдс т.е на Фрчко.Немој само ради реда да правиш вакви споредби ќе ти се смеат...
И самиот ваљда знаеш дека Фрчоски е поим за Иванов.
Ако не знаеше,Фрчкоси бил водич на тимот експерти кои го составувале Уставот,а исто така и Рамковниот договор.
За Фрчкоси се слушаше низ годиниве,политички е активен и способен,а Иванов е никој и ништо,всушност затоа е и одбран од Груески да му биде кукла.Човекот не знае да сврзе 2 реченици.Нема никакви ставови. И самите гледате дека избегнува соочувања со противниците и со новинарите.
Не ми е јасно, како тоа ќе се подели Македонија. Кој ќе ја подели Македонија. Некако многу нејасно ми се обраќаш или пак сум многу глуп па не те разбирам. Стварно. И незнам што има тој што го спомињаш толку врска со него, кога него го составуваа експерти од европа, а него го потпишаа Трајковски, Георгиевски, Црвенковски, Џафери и Имери.
Pa normalno kje poddrzhi chovek kako Frchkoski i voedno chovek shto uzhiva ugled vo megjunarodnata scena a ne klon na Gruevski narechen Ivanov shto nema ni iskustvo ni pak znae da zboruva,sho bi rekle bugarite kibritlija e,se pali na sekoja 3ta rechenica i se gubi vo muabet.Од прееска ти читам мислења се гледа дека си школа и поддржувач на сдс т.е на Фрчко.
Ако не ја сака Македонија јасно ми е дека ќе го поддржи фрчко, но ако се чуствува Македонец и е горд на тоа.....Pa normalno kje poddrzhi chovek kako Frchkoski i voedno chovek shto uzhiva ugled vo megjunarodnata scena a ne klon na Gruevski narechen Ivanov shto nema ni iskustvo ni pak znae da zboruva,sho bi rekle bugarite kibritlija e,se pali na sekoja 3ta rechenica i se gubi vo muabet.
Како бе не знаел да збори? Може не му иде многу...али како:Pa normalno kje poddrzhi chovek kako Frchkoski i voedno chovek shto uzhiva ugled vo megjunarodnata scena a ne klon na Gruevski narechen Ivanov shto nema ni iskustvo ni pak znae da zboruva,sho bi rekle bugarite kibritlija e,se pali na sekoja 3ta rechenica i se gubi vo muabet.
Абе остај,еден углед што уживаат и обајцата на меѓународна сцена,ко со прст покажани “домаќинки“,што велат Прилепчани.Pa normalno kje poddrzhi chovek kako Frchkoski i voedno chovek shto uzhiva ugled vo megjunarodnata scena a ne klon na Gruevski narechen Ivanov shto nema ni iskustvo ni pak znae da zboruva,sho bi rekle bugarite kibritlija e,se pali na sekoja 3ta rechenica i se gubi vo muabet.
A Ivanov se osekja Makedonec so toa shto se chuvstvuval Makedonec a ni edno od kluchnite prashanja za drzhavata ne gi odgovoril pred javnosta?Kakov Nacionalist e toa?I ti veruvash vo chovek kako Ivanov koj vika za liderskata shkola deka lider e chovek shto go sledi svojot narod?Ако не ја сака Македонија јасно ми е дека ќе го поддржи фрчко, но ако се чуствува Македонец и е горд на тоа.....![]()
Zaebavash segaАбе остај,еден углед што уживаат и обајцата на меѓународна сцена,ко со прст покажани “домаќинки“,што велат Прилепчани.![]()
САМОПРОГЛАСЕН?Zaebavash segaFrchkoski beshe proglasen za eden od najdobrite ministri za nadvoreshna politika vo negovo vreme.Prashaj go google.
NEСАМОПРОГЛАСЕН?
28 koalicioni partneri zad dpBne,SDSM odeshe sam so NSDP na ovie lokalni i pretsedatelski.Misli malkuОти разликата е голема.![]()