realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Боро е наш, ние сме на Трајковски![FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]не сакам никој да отепам, само со факти да докажам кој колку е недоветен

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боро е наш, ние сме на Трајковски![FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]не сакам никој да отепам, само со факти да докажам кој колку е недоветен

мојот претходен пост е доказ за тоа кој лаже
Каква клаузула бараш дечко, во него се пишува за обезбедување на демократијата во земјата, а не за клаузули за поделба на Македонија и за влез у нато и еу. Многу погрешно сте ги разбрале работите.
Муабетот ми е, читај само да видиш колку у ствари Албанците ништо не добиле со потпишувањето на тој договор.
Они сеа што си бараат некои нереални нешта е друга работа.
А за вие да го споменувате договоров против некого, а ни самите не знаете што има во него него што ви рекле е смешно.
И прави те муабет за кандидатите а не за Рамковниот и за спорот со Грција, мешате баби и жаби цело време.
Немој само ради реда да правиш вакви споредби ќе ти се смеат...
И самиот ваљда знаеш дека Фрчоски е поим за Иванов.
Ако не знаеше,Фрчкоси бил водич на тимот експерти кои го составувале Уставот,а исто така и Рамковниот договор.
За Фрчкоси се слушаше низ годиниве,политички е активен и способен,а Иванов е никој и ништо,всушност затоа е и одбран од Груески да му биде кукла.Човекот не знае да сврзе 2 реченици.Нема никакви ставови. И самите гледате дека избегнува соочувања со противниците и со новинарите.
за фрки се слушаше низ годиниве дека е преварант замешан во атентатот на претседателот дека е голем тепач ....:smir:Иванов знае да сврзе 2 збора не се секирај ти за тоа а и да не знае ќе се научи:helou: туку фрки како би се одвикнал од правење валкани работи,работење против Македонија ,како би се одвикнал од кубанските пури:uvo: е ова не ми е јасно,а Иванов дека нема ставови тука грешиш прашај некого или пребарај по интернетов ќе видиш јасни ставови од Иванов:wink:Не ми е јасно, како тоа ќе се подели Македонија. Кој ќе ја подели Македонија. Некако многу нејасно ми се обраќаш или пак сум многу глуп па не те разбирам. Стварно. И незнам што има тој што го спомињаш толку врска со него, кога него го составуваа експерти од европа, а него го потпишаа Трајковски, Георгиевски, Црвенковски, Џафери и Имери.
Од прееска ти читам мислења се гледа дека си школа и поддржувач на сдс т.е на Фрчко.
Pa normalno kje poddrzhi chovek kako Frchkoski i voedno chovek shto uzhiva ugled vo megjunarodnata scena a ne klon na Gruevski narechen Ivanov shto nema ni iskustvo ni pak znae da zboruva,sho bi rekle bugarite kibritlija e,se pali na sekoja 3ta rechenica i se gubi vo muabet.

Pa normalno kje poddrzhi chovek kako Frchkoski i voedno chovek shto uzhiva ugled vo megjunarodnata scena a ne klon na Gruevski narechen Ivanov shto nema ni iskustvo ni pak znae da zboruva,sho bi rekle bugarite kibritlija e,se pali na sekoja 3ta rechenica i se gubi vo muabet.

Ако не ја сака Македонија јасно ми е дека ќе го поддржи фрчко, но ако се чуствува Македонец и е горд на тоа.....![]()
Абе остај,еден углед што уживаат и обајцата на меѓународна сцена,ко со прст покажани “домаќинки“,што велат Прилепчани.![]()
Frchkoski beshe proglasen za eden od najdobrite ministri za nadvoreshna politika vo negovo vreme.Prashaj go google.Zaebavash segaFrchkoski beshe proglasen za eden od najdobrite ministri za nadvoreshna politika vo negovo vreme.Prashaj go google.

САМОПРОГЛАСЕН?
Оти разликата е голема.![]()