Слаткарот од Хрватска

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Љубе е мрсулко. мравка. Ситна риба. Марионетка со конци кои ги контролира Бранко Црвенковски.
Значи ист е ко Иванов само што Ѓорге е контролиран од Грујо :wink:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Гледам некој се пронашол во карактеристиките на Љубе. Охохо мрсулковци виреат, поготово околу Љубе глобрадиот војвода. :tv:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Гледам некој се пронашол во карактеристиките на Љубе. Охохо мрсулковци виреат, поготово околу Љубе глобрадиот војвода. :tv:
Цитирај ме,разубеди ме дека не е така а не ко пичка некоја да ми вртиш дека сум некако ориентиран...
Ајде, уклучи логика и здраво перцепирање и кога више збориш дека Љубе бил марионета(не е докажано, можеби некад ќе биде ама од тебе не), тогаш биди смел и кажи си дека и ти си гласал за една марионета само што таа не била ќелава него имала коса на главата...
Кантарот ми ти е некако расипан...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Не се обраќам на проста раја која не ми е ни до колена.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не се обраќам на проста раја која не ми е ни до колена.
Па нормално дека не обраќаш кога нема што да кажеш...
Поздрав Трнорушка, до наредната моја реплика и до наредното твое напушавање :helou:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Whatever

Дотогаш:

На македонската политичка сцена зачекори по победата на ВМРО-ДПМНЕ во 1998 година како карикатурална верзија на Елиот Нес. Облечен со црн мантил и шешир, заедно со Пане Велев, сега покоен, правеше упади по фирмите кога беше втор човек на ДБК.

Што уствари правеле со Пане Велев?

Најиндикативен пример е информацијата за трите камиони, а тоа се: камион со рег. таб. СК 082 ФН, возач Трајковски Миле, наполнет со 10.000 кг. “Партнер”, а во испратницата беше напишано дека има цигари “МТ”; камион со рег. таб. ЈА 10-66, ЦА 592-47, возач Чакаревиќ Благоја, наполнет со 10.330 кг. “Партнер”, а на испратниците пишуваше дека има “МТ”; и камион со рег.таб. СК 966 ХЕ, возач од ”Македонија Табак”, наполнет со 2.300 кг. цигари од марката “Регал”, а во испратницата исто така стоеше дека се вози “МТ”. Информацијата требаше да и биде предадена на МВР која требаше да направи контрола и да ги фати шверцерите на дело!
Додека камионите сеуште беа во кругот на фабриката, и покрај упорните инсистирања на некои од вработените кон Љубе Бошковски и Пане Велев да ги отворат камионите, тие и двајцата изјавуваа дека испратниците се добри, и не ги отворијат камионите.
Бре бре бре...овој ретардиран криминалец, бил до гуша навлезен во шверцот од деведесетите, а први другари му се Далаверски и Доста Димовска.

Да беше друга личност, и за помалку ќе беше плукан од неговите „подджувачи“. Ама Љубе знае како својот криминал да го крие позади фалш патриотизам. Не е тоа заебанција.

Член од
18 декември 2008
Мислења
166
Поени од реакции
18
Eh be ispereni mozoci plukate i frlate kamenja na covekot koj 3 pati se spasi od sigurna smrt i covekot koj do vcera go zalevte a denes gruevski vi gi isperi mozocite na site i go napagate.STRAMOTA!!!
Јас никогаш не сум го навредил брат Љубе:toe:.Љубе=Легенда

Jagger

м
Член од
24 ноември 2008
Мислења
322
Поени од реакции
5
Eh be ispereni mozoci plukate i frlate kamenja na covekot koj 3 pati se spasi od sigurna smrt i covekot koj do vcera go zalevte a denes gruevski vi gi isperi mozocite na site i go napagate.STRAMOTA!!!

Војводо.
Братот не нарече голобради момчиња ,така ли.
А знаеш ли дека тие голобради момчиња се бореа и гинеа под негова наредба.
Никој не го нападна Братот , он сам си се уби.
Срамота викаш? Што е поголема страмота. Да гниеш во затвори предаден од клети душмани и кога ке излезеш да им се поклонуваш и да им ги бацуваш нозете.А тие што ти помогнале да ги нарекуваш голобради момчиња.
Нешто си ми во забуна.
Ама ако простено е се. Сепак НАШИ СМЕ.
Поздрав.

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
Sakam javno da gi povikam site glasaci koi go dadoja glasot za Ljube Boskovski da izlezat vo vtoriot izboren krug i da go ponistat livceto!!! Da ne zaboravime kako Grujo gi ostavi na cedilo BRANITELITE!!!

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Срам те било битанго една од каде таа дрскост да го навредуваш човекот кој животот го ризикуваше за Mакедонија и македонскиот народ за жал и за некој латвици како што си ти.Вие предавниците и шпионите кои за време на предизборната кампања само гледавте да го оцрните Љубе Бошковски сте срамот за македонската нација од вас не ја бива државата
Не сум Латвиец бре.Македонец сум.А Љубе сам си се оцрна.

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Благица ИВАНОВА

Предвремен конгрес на ВМРО-ДПМНЕ, на кој на демократски начин ќе биде сменето нејзиното привремено раководството, е едно од барањата на граѓаните за кое размислувам, порача вчера Љубе Бошкоски.
Во говорот, тој неколкупати, актуелниот лидер Никола Груевски и неговите блиски соработници ги нарече привремено раководство и посочи дека ниту една политичка управа не е вечна.
- Раководството на мојата матична партија најмалку од се го почитува статутот на партијата. Немам намера да формирам политичка партија, за што Груевски се распрашуваше и се грижеше уште во времето додека бев во затворот во Хаг. Можам слободно да кажам дека со кандидатот Иванов, кој е дел од левицата можат заедно да си формираат нова партија со сосема друга политичка провениенција. Јас не отстапувам од ВМРО-ДПМНЕ - изјави Бошкоски.
Тој навести дека нема да ги повикува граѓаните да гласаат за ниту еден од претседателските кандидати, затоа што тие веќе се одлучиле за него.
- Нема да тргувам со гласовите на луѓето, но ниту повикувам на бојкот. Над 200.000 гласови кои ги добив, не му припаѓаат на Иванов, кој има политички погледи блиски до СДСМ и кој има одличен комунистички бекграунд. Немам намера да го поддржам Иванов, кој во деведесеттите години на минатиот век, кога ние се боревме за самостојна Македонија, повикуваше од Белград да останеме во границите на Југославија - вели Бошкоски.
Според него, од кандидатот на СДСМ Љубомир Фрчкоски го одвлекува различната идеолошка припадност.
Бошкоски најави дека ќе ја тужи телевизија Сител поради тоа што го злоупотребувале неговото име и, како што вели, со монтирани изјави од неговите адвокати сакала да прикаже дека Бошкоски работи на штета на Јохан Тарчуловски

VIDETEGO LUDAKOV STO NAMERA IMAL, PA OVOJ EPTEM ZABEGAL OTKOGA SE VRATI OD HAG, IZGLEDA TAMU GO NAPUMPALE SO DROGA I NEZNAE STO ZBORUVA KOPILEVO:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
Abe ti si umnobolen i nezdrav do vcera 100% si se gordeel so takov junak kako Ljube a denes kopile go vikas!!!

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
NEVEROJATNO

GRUJO ISPLASEN,PA NA SITE TELEVIZII SAMO PROPOVEDA,SARAM DA SE NEMALO

SEGA SVATIV,SITE STO PISUVATE PROTIV BRATOT,GRUJO VI TAKSAL RABOTNO MESTO
I TOA NE BILO STO ,SITE KE VE VRABOTI KAKO IDNI METLACI NA ULICI,I TOA NA ODREDENO VREME,PLATA NEMA DA VI DAVA,AMA BITNO KE MU RABOTITE NA GRUJO

AKO OVA NE E TOCNO,TOGAS NEZNAM KAKO MOZETE TOLKU DA PLUKATE PO LJUBE

Kajgana Shop

На врв Bottom