iPhone во бугарија на наградна игра добив

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
Luge mozebi e malku glupavo da otvoram vakva tema...ama nemozam...mn sum vozbuden i sakam da ja spodelam srekata so site hi-tech fanatici!!!So e rabotava:Denes vo bugarija oficijalno pocna prodazbata na iPhone (kako t-mobile kaj nas) I imase nagradna igra po povod startot na oficijalnata prodazba.Popolnuvas edno livce so licni podatoci i go stavas vo edna kutija.Od site tie so pustile livce denes vo 12.00 po bg vreme vlecat 5 sreknici koi ke dobijat iPhone bezplatno(samo treba da potpisat dogovor za 1 godina) I od tie 5 jas bev prviot sto dobiv iPhone!!!!:nesvest::nesvest::nesvest: Prviot covek sto oficijalno ima iPhone vo bugarija e makedonec -JAS :vozbud::vozbud::vozbud: Me snimaa,mi pravea intervju...ke se onesvestev od sreka.Da dade gospod site od vas da pocuvstvuvate vakvo nesto.Iskreno vi posakuvam...
P.S:Studiram vo Bugarija :) :vozbud::nesvest:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
баш ми е мило за наградата, но дали рече дека ќе треба да потпишеш договор до една година на сметка за да го земеш ај фонот кој уствари ти е награда?
не ги увиде задните намери?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
:pos: Ами, им се расприказа ли по блгарски? Какво си им казвал, че си од Блгарија или од западна Блгарија? :pos2:

Шега шега, честитки, ја ти ја поддржуем темава дека си среќен. :smir:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Честитки и од мене па ајде нека не фати мајата па и ние да добиме таков супер телофон некогаш во животот дали на среќа или пак да си имаме паричка да го купиме.

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
баш ми е мило за наградата, но дали рече дека ќе треба да потпишеш договор до една година на сметка за да го земеш ај фонот кој уствари ти е награда?
не ги увиде задните намери?
na edna godina e jas sekako sum korisnik na nivnata mreza.Za 15 leva(450 den) imam 100 min kon site na taa mreza,25 sms poraki i 250 mb soobrakaj.mene bas mi e super.ko ce presmetas za 5500 imam nov iPhone (gi koristam tie 5500) ;)

:pos: Ами, им се расприказа ли по блгарски? Какво си им казвал, че си од Блгарија или од западна Блгарија? :pos2:

Шега шега, честитки, ја ти ја поддржуем темава дека си среќен. :smir:
Im kazav deka sum od Makedonija ko mi pravea intervju.

UPM.USTE NE DOPREN GO ZAGINAV TOA ZA SIM VADENJE SO E ILI TIE NE GO STAVIJA VOOPSTO!!!POMAGAJTE SO DA PRAVAM :uvo:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Честито!! Баш ми е мило што баш некој Македонец го дрнда првиот бугарски ајфон=)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Македонец со бугарски пасош? Или немаш уште извадено?

Ако не си подал за пасош со среќа нека ти е.
ДОколку е обратно, последно да ти е.

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
Македонец со бугарски пасош? Или немаш уште извадено?

Ако не си подал за пасош со среќа нека ти е.
ДОколку е обратно, последно да ти е.
Druze jas si sum patriot.Kakov pasos kakvi bakraci.Veruvam vo viznata liberalizacija i cekam... ne se porodavam za pasos :D :salut:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Ај со стрејча нека ти е:) А газе едно, на другана тема,Ајфон ваков бил ,ајфон таков бил....а сеа кефојци си :baeh:

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
Ај со стрејча нека ти е:) А газе едно, на другана тема,Ајфон ваков бил ,ајфон таков бил....а сеа кефојци си :baeh:
hahahahhah znaev deka ova ce go recis :P cekav samo.:) abe uste ne mi e najubav ama za bezpari nema da se raduvas? i 5800 da mi dadat bezpari ce se ravuvam :) aj ko ce se vratam cestam kafe :)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Честитам друже со здравје да си го служиш. Во кој град студираш?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
hahahahhah znaev deka ova ce go recis :P cekav samo.:) abe uste ne mi e najubav ama za bezpari nema da se raduvas? i 5800 da mi dadat bezpari ce se ravuvam :) aj ko ce se vratam cestam kafe :)
А ти мислиш само со кафе да си поминиш?:baeh:

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16

Kajgana Shop

На врв Bottom