iPhone во бугарија на наградна игра добив

• Креатор на темата Креатор на темата Schhh87
  • Време на започнување Време на започнување

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
Luge mozebi e malku glupavo da otvoram vakva tema...ama nemozam...mn sum vozbuden i sakam da ja spodelam srekata so site hi-tech fanatici!!!So e rabotava:Denes vo bugarija oficijalno pocna prodazbata na iPhone (kako t-mobile kaj nas) I imase nagradna igra po povod startot na oficijalnata prodazba.Popolnuvas edno livce so licni podatoci i go stavas vo edna kutija.Od site tie so pustile livce denes vo 12.00 po bg vreme vlecat 5 sreknici koi ke dobijat iPhone bezplatno(samo treba da potpisat dogovor za 1 godina) I od tie 5 jas bev prviot sto dobiv iPhone!!!!:nesvest::nesvest::nesvest: Prviot covek sto oficijalno ima iPhone vo bugarija e makedonec -JAS :vozbud::vozbud::vozbud: Me snimaa,mi pravea intervju...ke se onesvestev od sreka.Da dade gospod site od vas da pocuvstvuvate vakvo nesto.Iskreno vi posakuvam...
P.S:Studiram vo Bugarija :) :vozbud::nesvest:

баш ми е мило за наградата, но дали рече дека ќе треба да потпишеш договор до една година на сметка за да го земеш ај фонот кој уствари ти е награда?
не ги увиде задните намери?

:pos: Ами, им се расприказа ли по блгарски? Какво си им казвал, че си од Блгарија или од западна Блгарија? :pos2:

Шега шега, честитки, ја ти ја поддржуем темава дека си среќен. :smir:

Честитки и од мене па ајде нека не фати мајата па и ние да добиме таков супер телофон некогаш во животот дали на среќа или пак да си имаме паричка да го купиме.

баш ми е мило за наградата, но дали рече дека ќе треба да потпишеш договор до една година на сметка за да го земеш ај фонот кој уствари ти е награда?
не ги увиде задните намери?
na edna godina e jas sekako sum korisnik na nivnata mreza.Za 15 leva(450 den) imam 100 min kon site na taa mreza,25 sms poraki i 250 mb soobrakaj.mene bas mi e super.ko ce presmetas za 5500 imam nov iPhone (gi koristam tie 5500) ;)

:pos: Ами, им се расприказа ли по блгарски? Какво си им казвал, че си од Блгарија или од западна Блгарија? :pos2:

Шега шега, честитки, ја ти ја поддржуем темава дека си среќен. :smir:

Im kazav deka sum od Makedonija ko mi pravea intervju.

UPM.USTE NE DOPREN GO ZAGINAV TOA ZA SIM VADENJE SO E ILI TIE NE GO STAVIJA VOOPSTO!!!POMAGAJTE SO DA PRAVAM :uvo:

Честито!! Баш ми е мило што баш некој Македонец го дрнда првиот бугарски ајфон=)

Македонец со бугарски пасош? Или немаш уште извадено?

Ако не си подал за пасош со среќа нека ти е.
ДОколку е обратно, последно да ти е.

Македонец со бугарски пасош? Или немаш уште извадено?

Ако не си подал за пасош со среќа нека ти е.
ДОколку е обратно, последно да ти е.

Druze jas si sum patriot.Kakov pasos kakvi bakraci.Veruvam vo viznata liberalizacija i cekam... ne se porodavam za pasos :D :salut:

Ај со стрејча нека ти е:) А газе едно, на другана тема,Ајфон ваков бил ,ајфон таков бил....а сеа кефојци си :baeh:

Ај со стрејча нека ти е:) А газе едно, на другана тема,Ајфон ваков бил ,ајфон таков бил....а сеа кефојци си :baeh:
hahahahhah znaev deka ova ce go recis :P cekav samo.:) abe uste ne mi e najubav ama za bezpari nema da se raduvas? i 5800 da mi dadat bezpari ce se ravuvam :) aj ko ce se vratam cestam kafe :)

Честитам друже со здравје да си го служиш. Во кој град студираш?

hahahahhah znaev deka ova ce go recis :P cekav samo.:) abe uste ne mi e najubav ama za bezpari nema da se raduvas? i 5800 da mi dadat bezpari ce se ravuvam :) aj ko ce se vratam cestam kafe :)
А ти мислиш само со кафе да си поминиш?:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom