POWER-MKD
Per aspera ad astra
- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 4.763
- Поени од реакции
- 645
Кењав ја овде за сликата на Михајлов што ја чувал дома братот (не ти:winkЗошто ли Каракачанов го претпочита Љубета за иден претседател на Македонија??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кењав ја овде за сликата на Михајлов што ја чувал дома братот (не ти:winkЗошто ли Каракачанов го претпочита Љубета за иден претседател на Македонија??
Бошковски Јуниор:
![]()
Беља работа.... голема беља!
кој е тој од лево ? многу ми е познат....
Кењав ја овде за сликата на Михајлов што ја чувал дома братот (не ти:winkама избегнувавте реплики, се праевте будали...
Зошто ли Каракачанов го претпочита Љубета за иден претседател на Македонија??
Јас тоа го ќењав за брат им Љубе (брат за неговите бескрајни почитувачи де)уште 2001-2002 кога на МТВ даваа една емисија за него, по дома го даваа и зборуваше нешто за национално помирување, и во кадарот токму таа слика...на бај Ванчо де...Кењав ја овде за сликата на Михајлов што ја чувал дома братот (не ти:winkама избегнувавте реплики, се праевте будали...
Точно така, и кога го прашале зашто ја чува, рекол дека "и тој (Љубе) сонувал за обединување на македонскиот народ".Јас тоа го ќењав за брат им Љубе (брат за неговите бескрајни почитувачи де)уште 2001-2002 кога на МТВ даваа една емисија за него, по дома го даваа и зборуваше нешто за национално помирување, и во кадарот токму таа слика...на бај Ванчо де...
Така...
Сега сум максимално убеден во бугарофилството на Брат им Љубе.
Така секогаш испаѓало бе пријателе...Тие што цело време се најгласни, најборбени, тие што од уста не ја вадат Македонија, тие што изиграваат херои на ТВ, тие биле (имаме и примери) и во иднина ќе се покаже дека се предвнички гнаси.