Каракачанов го претпочита Бошковски !?

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто ли Каракачанов го претпочита Љубета за иден претседател на Македонија??
Кењав ја овде за сликата на Михајлов што ја чувал дома братот (не ти:wink:) ама избегнувавте реплики, се праевте будали...

Бошковски Јуниор:

normal_Krasibratliube.jpg

Беља работа.... голема беља!

кој е тој од лево ? многу ми е познат....

Кењав ја овде за сликата на Михајлов што ја чувал дома братот (не ти:wink:) ама избегнувавте реплики, се праевте будали...

Колку што се сеќавам и Трнот го тврдеше тоа, така?

Зошто ли Каракачанов го претпочита Љубета за иден претседател на Македонија??

Zar i ti kje poveruvash na shto toa Karakachanov pretpochital?Zar kje veruvash na Bugar?Nemoj choeche stavi si malku prst na chelo najozbilno ova ti go velam.:tapp:

Јас тоа го ќењав за брат им Љубе (брат за неговите бескрајни почитувачи де)уште 2001-2002 кога на МТВ даваа една емисија за него, по дома го даваа и зборуваше нешто за национално помирување, и во кадарот токму таа слика...на бај Ванчо де...

Јас тоа го ќењав за брат им Љубе (брат за неговите бескрајни почитувачи де)уште 2001-2002 кога на МТВ даваа една емисија за него, по дома го даваа и зборуваше нешто за национално помирување, и во кадарот токму таа слика...на бај Ванчо де...
Точно така, и кога го прашале зашто ја чува, рекол дека "и тој (Љубе) сонувал за обединување на македонскиот народ".
Ајде де, може му дале погрешни книги:tv:

дааааа..потртретот на ВАНЧО..дома највисоко на ѕидот.

Така...
Уште тогаш ми беше сомнителен максимално, токму заради тој детал, а кога беше во Хаг, бев на негова страна, не зарадфи него, туку бидејќи преку него, како министер за внатрешни работи, на обвинителната клупа беше Македонија...државата Македонија, и осудителната пресуда би имала лоши импликации врз државата.
Сега сум максимално убеден во бугарофилството на Брат им Љубе.

Така...
Сега сум максимално убеден во бугарофилството на Брат им Љубе.

Така секогаш испаѓало бе пријателе...Тие што цело време се најгласни, најборбени, тие што од уста не ја вадат Македонија, тие што изиграваат херои на ТВ, тие биле (имаме и примери) и во иднина ќе се покаже дека се предвнички гнаси.

Прво од Љубчо имавте постери по дома. Беше херој ,татко на нацијата и стана предавник.
После за Љубе не смееше лош збор да се каже, секој што ќе пројадеше гомна нож на грло му се ставаше. И тој стана предавник.

Аххх вие вмровците :)

Така секогаш испаѓало бе пријателе...Тие што цело време се најгласни, најборбени, тие што од уста не ја вадат Македонија, тие што изиграваат херои на ТВ, тие биле (имаме и примери) и во иднина ќе се покаже дека се предвнички гнаси.

Најверојатно и Грујо го чека истата судбина. И него ќе го плукаат оние што се колнеле во него. ВМРОвска судбина? Зошто од СДС никој не кажува лош збор за БЦ?

Нешто не моам да сватим убаво .Читам го форумов и сите излезоа бугарофили.
Па цело ВМРО го изкаравте бугарофилско. Сега па Лубе Бошкоски.

Што знам СДСМ са сврзани со бившата jугономенклатура и са повеке србомани.

Делиме исто мислење со Каракачанов. И јас го претпочитам Бошковски:)

На оваа земја Војводи и се потребни, не паторози.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom