Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
Хирамовиот Клуч од Кристофер Најт и Робер Ломас

Сеа ја завршив „Никаде без мојата ќерка“ од Бети Махмоди. Станува збор за вистинска приказна за една американка, која е омажена во Ирак, малтретирана од сопругот, кој на сила ја затвара. За книгата има и филм, али не ми текнува сеа како се вика.Кој сака да ја прочита ја има во Култура(јас од таму ја купив, кај крајот на Јуни, почетокот на Јули), за 420 денари. ;)

Zemi ja i Vremeto na Lalinjata isto od Debora Mogah,ako ne ti e veke procitana

Да да прочитана ми е, супер роман!

Само што ја завршив Пурпурен хибискус. Значи обожавам такви романи!

Да да прочитана ми е, супер роман!

Само што ја завршив Пурпурен хибискус. Значи обожавам такви романи!
Hehe se gleda deka se sovpagjame so knigite.I Purpuren hibiskus mi e procitana.Prekrasna kniga.Iako ne mi se dopadna na krajot sto bratot go sibnaja v zatvor a majkata si sedese so skrsteni race na sloboda bez da kaze deka e taa.Kolku sto mi e dobro sekjavanjeto takov bese krajot.

Раѓањето на Венера-Сара Дунант

Сега ја почнав ама како за почеток супер е...ми се свиѓа, па понатаму ќе видиме...

Hehe se gleda deka se sovpagjame so knigite.I Purpuren hibiskus mi e procitana.Prekrasna kniga.Iako ne mi se dopadna na krajot sto bratot go sibnaja v zatvor a majkata si sedese so skrsteni race na sloboda bez da kaze deka e taa.Kolku sto mi e dobro sekjavanjeto takov bese krajot.

Да, на крајот целото дејство некако се случи набрзина, се изгуби хармонијата на дејството. Сепак, заслужува пофалба.

Вечерва ја почнувам Јади, Моли се, Уживај. Ми кажаа да не очекувам многу?

Да, на крајот целото дејство некако се случи набрзина, се изгуби хармонијата на дејството. Сепак, заслужува пофалба.

Вечерва ја почнувам Јади, Моли се, Уживај. Ми кажаа да не очекувам многу?

И да не очекуваш, не е ни приближно онолку добра колку што ја рекламираа. Има интересни делови, ама во глобала не е ништо посебно.

“100 потези со четка пред спиење“, од Мелиса П. По 3ти пат. Едноставно обожавам што типката нема влакна на јазикот и не се срами чувствата и искуствата да ги подели со целиот свет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom