eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сум примил 10 велнес од Macedonia Red Cross, фала до него...
п.с. каков квалитет дава колку велнес? како иде тоа?

друго...остајте никовите сите, или аднете ме :)
Фала уште еднаш...

јакааа слика...хаха утре уште 6 добиваш од мене, и некој 4...за 3-4 дена ке можеш да се бориш/...

А да се договориме и сите македонци да бидеме во една држава?
А не вака сите сме расштркани по цел свет ...
Ај кажете кај ве има највеќе и да се селам..

Дојдете пак во Турција само регион Eastern Anatolia Region на 25 овој месец ќе има повторно избори само сега за конгрес најважни ќе ни бидат тие така да останете тука.
И да не купи карти во Грција за 180 грчки пари :uvo:?

Jaс сум во Америка по некој дифолт, пошо се регнав кога настана темава...ме има таму у втор/трет пост...само не играв...и тогаш немаше македонија, нејкев да бидам некој фејкер да се ставам бугар, србин или грк или w/e, од простиот факт дека цел живот сакаат да не земат, а сеа ние им се даваме :) така да...кажујте кај сте, и уште ли не има малце за петиција?...

Дојдете пак во Турција само регион Eastern Anatolia Region на 25 овој месец ќе има повторно избори само сега за конгрес најважни ќе ни бидат тие така да останете тука.
И да не купи карти во Грција за 180 грчки пари :uvo:?
Неам купено карта сеуште..
Да ти пратам пари да ми купиш и да ми пратиш?

селете се сега кај стигнете...ке се консолидираме,и повторно ке се договориме што како...

гледам дека и у индонезија има нешо ресистанс дигнато...

добро бе чоече, шо само мене ме напаѓаш..у таков смисол ти се постовите..па ако е за тоа, и ја пратив една карта на Ајсшутер..можеби он ти ја дал мојата...затоа не филозофирај...
Ја ништо не те напаѓам ама гледам секој втор пост ти е дајте ми 1 голд ке ви купам 2 карти дрн дрн јариња што е таа помош секој може така помогни малце други како можат да помагаат со карти и такви работи? ја преку 5 карти сум пратил ама ни денар не сум им побарал па што има врска? А ако Ајсшутер имаше карта немаше да бара од бурак така? На бурак вчера му дадов 10 голд па што?

Luge a kako ke ulezeme na tie izbori na 25 koa nemame partija onaa vo centralna grcija propadna nemozam da ulezam tamo

Ајсшутер ај ако може од Црвен Крст ли Маседониан Трежри една карта да ми дадеш да фатам џенем од Централна Грција. Мислам дека ми го знаеш никот...Dragje

Luge a kako ke ulezeme na tie izbori na 25 koa nemame partija onaa vo centralna grcija propadna nemozam da ulezam tamo

Почекајте ме мене за 2 саати ќе можам да напуштам партија и ќе видам што како дали ќе ме пишува како претседател на партијата и дали ќе можат да влегуваат другите.

Ајсшутер ај ако може од Црвен Крст ли Маседониан Трежри една карта да ми дадеш да фатам џенем од Централна Грција. Мислам дека ми го знаеш никот...Dragje

Контактирај го Boyan немам лозинка од организацијата јас.

ајде,ја ке ти пратам на тој ник...мој ник македонеро

edit>пратено

Јас имам и вишок карта и се али оној дегенон неќе да ме отпушти од фирма. Заглавив во Грција. :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Јас имам и вишок карта и се али оној дегенон неќе да ме отпушти од фирма. Заглавив во Грција. :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

до кога??? ти пишува до кога си обврзан у фирмата...гарант уште ден-два, после си слободен

до кога??? ти пишува до кога си обврзан у фирмата...гарант уште ден-два, после си слободен

Знам де али не би седел у Грција јас. И предлог каде после? Во Источна Турција да идам или да си се вратам во Индонезија каде што си бев најдобро платен во фирмата а ја напуштив само за избориве...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom