eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
гледам у турција ви испаѓа нешо како 1 голд=1 карта...у индонезија е 1голд~2 карти и многу мал остаток...а ја неам пари за да ве частам...па ако можете договорете се,двајца по пола, 1 голд да ми пратите и ја 2 карти да ви дадам...

Добро ако толку сакаш оди и не ги терај другите, сакате држава да правиме сте отишле насекаде у светов и админите нема шанси да не приметат дека не има.
Еве пример јас зимам 60 турски пари тоа е пола злато со 4 land skill што е доволно незнам што повеќе сакате во тие пари имате 3 Q1 оружја значи секој ден правите повеќе 150 штета.
Картите се скапи пола злато ама тоа најмал проблем не се преселуваме ние 5 пати неделно, карта ти треба еве сега како што окупираа регион и сл.
Инаку некои зимаат помалку плата сега најверојатно намалија за да земат нешто повеќе пари за Турската влада да можеше да ги спаси регионите ама ништо.

Добро ако толку сакаш оди и не ги терај другите, сакате држава да правиме сте отишле насекаде у светов и админите нема шанси да не приметат дека не има.
Еве пример јас зимам 60 турски пари тоа е пола злато со 4 land skill што е доволно незнам што повеќе сакате во тие пари имате 3 Q1 оружја значи секој ден правите повеќе 150 штета.
Картите се скапи пола злато ама тоа најмал проблем не се преселуваме ние 5 пати неделно, карта ти треба еве сега како што окупираа регион и сл.
Инаку некои зимаат помалку плата сега најверојатно намалија за да земат нешто повеќе пари за Турската влада да можеше да ги спаси регионите ама ништо.

ок бе...ја се преселив за да се "набилдам" малце, зашо у турција тоа не беше можно...со мојата плата неможев едно Q1 оружје да купам...а нормално, го носам и македонскиот аватар кај и да одам...

гледам у турција ви испаѓа нешо како 1 голд=1 карта...у индонезија е 1голд~2 карти и многу мал остаток...а ја неам пари за да ве частам...па ако можете договорете се,двајца по пола, 1 голд да ми пратите и ја 2 карти да ви дадам...
Ти нас не не частиш ти ни помагаш ама ајде кога ке побараш помош ке ти помогнеме ама нема да ти го заборавиме ова :jaj:

Ај вака да ве прашам дали се исплати да се работи за MACEDONIAN WEAPON и целата плата што ја зимам да ја враќам или да се вработам во некоја друга организација????

mislam ima "bug"-ovi ne mozam da se vrabotam...ne mozam da se zaclenam pak vo partijata Anarchy...

Ти нас не не частиш ти ни помагаш ама ајде кога ке побараш помош ке ти помогнеме ама нема да ти го заборавиме ова :jaj:

добро бе, не ме напаѓајте сите...не мислев буквално да ве частам (така е зборот) али стварно немам со што... еве, имам само 1 ебена карта, на кој да ја дадам??

Ај вака да ве прашам дали се исплати да се работи за MACEDONIAN WEAPON и целата плата што ја зимам да ја враќам или да се вработам во некоја друга организација????

Јас пишав на форумот ама кој ме слуша мене, кажав дека немаме никаква корист од таквата работа, само газдата може повеќе да влезе во минус или ќе се држи константно а вие ќе неможете асално да правите штета за поголем ранк чин.
Како што гледам секој ден се жалите не ви давал оружје да се борите и слично а со вашиот скил да се вработите во друга обична фирма ќе зимате сигурно над 40 турски пари а во тоа секој ден има две Q1 оружја па сега видите што повеќе ви се исплати.
Еве видете ги американците дали работат во нивни фирми .. си работат посебно само спонзорирани се од владата и мака немаат .. синоќа им хакнале организација на војската и им земале 600 злато :helou:

mislam ima "bug"-ovi ne mozam da se vrabotam...ne mozam da se zaclenam pak vo partijata Anarchy...

Чекај ќе се среди, пробај покасно ако не ќе пријавиме кај админите.

Еве видете ги американците дали работат во нивни фирми .. си работат посебно само спонзорирани се од владата и мака немаат .. синоќа им хакнале организација на војската и им земале 600 злато :helou:

ват д фак:??? и сеа кој си ги земал тие 600 злато???ааа педерски е така...со крадење... а има и некои мали багчиња...

ват д фак:??? и сеа кој си ги земал тие 600 злато???ааа педерски е така...со крадење... а има и некои мали багчиња...

Им вратија на американците, предходно они земале хакнале акаунт на поранешен атлантис изгледа беше сега веќе не постои и овие како да вратат на американската армија организацијата се земале што имало и префрлиле се на ново креиран акаунт од Унгарија мислам дека беше а пак оттаму изгледа на друг ги ставиле .. важно добра работа чим се мешаат сегде eBushoids :)

ајде, да биде фер кој прв пише т.е. ме цитира да му пратам една карта...пошо сите бараат:smir:

luge nemozam karta da kupam kolku pari e edna karta 125pari lele

daj pratete edna karta da se preselam

Картите грците ги направиле 175+ нивни пари тоа е некаде околу 2.5 злато ептен ненормални се.

Картите грците ги направиле 175+ нивни пари тоа е некаде околу 2.5 злато ептен ненормални се.

затоа се понудив ја..пратете ми 1 голд а ја на вас 2 карти ке ви купам..
моја една карта имав,ја дадов на Ајсшутер...други неам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom