eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
so se desava so partijata martin ke ja bide ili ne
Ти треба да знаеш. Ти си информаторот. :)

он:Се преселив у Истерн Турција, и за да се вработам глеам за 4 скил по 5 турски. По многу земав во Централна Грција....

Добар ден во вестите во 15 часот немаме никакви изјави бидејки сме во голема криза и го чекаме Мартин Давитковски да не обавести дали ке партијата која ја освоивме ке биде наша или ке припадне на бившата македонска грција

Кој може да ми прате карта,немам пари а многу е скапа картата во Грција

Ништо значи пак сме заебани, требаше сите во истата партија и ќе победеше бобо вака ништо, ебани од сите страни. :tapp:

Ништо значи пак сме заебани, требаше сите во истата партија и ќе победеше бобо вака ништо, ебани од сите страни. :tapp:

Победи Мартин Давитковски во оваа партија http://www.erepublik.com/en/elections/country-43-election-party-48-date-2009-06-region-0

и сеа таму сите треба да одеме и ке гласаме наши луѓе за во конгресот!!

одете во регионот Eastern Anatolia Region има q5 болница

Нешто ме заебава ова несака да се пушти кај партијата ми иде на тоа Home:uvo:

Земам 15 турски пари за 4.26 скил?

Многу, малце, кажувајте?

Победи Мартин Давитковски во оваа партија http://www.erepublik.com/en/elections/country-43-election-party-48-date-2009-06-region-0

и сеа таму сите треба да одеме и ке гласаме наши луѓе за во конгресот!!

одете во регионот Eastern Anatolia Region има q5 болница

Па знам де јас сум таму ,ама оти не ја отвара партијата кажими како непостоечка ја вади?

Земам 15 турски пари за 4.26 скил?

Многу, малце, кажувајте?

Малку е јас со 4 земам 40 :helou:

Па знам де јас сум таму ,ама оти не ја отвара партијата кажими како непостоечка ја вади?

Незнам или е некој баг или затоа што нема претседател т.е Ајсшутер прв треба да влезе

Koj e главен на Macedonian Grains 90+ wellness,нека ме отпушти од работа за да одам во Турција (ако е од кајгана)

Незнам или е некој баг или затоа што нема претседател т.е Ајсшутер прв треба да влезе

Koj e главен на Macedonian Grains 90+ wellness,нека ме отпушти од работа за да одам во Турција (ако е од кајгана)

А оти во која држава си ,ако си само во друга област не мора да излегваш од работа. :toe:

Еве известување од мене отворив тикет до админите на ерепублик и сега чекаме известување за бугот во партијата зошто неможе да се влегува и не е покажано дека сум претседател на партијата .. би требало да се среди почекајте.

на кој му треба карта нека пише,сум имал една:helou:

А оти во која држава си ,ако си само во друга област не мора да излегваш од работа. :toe:

Во Грција сум:tapp:

Еве известување од мене отворив тикет до админите на ерепублик и сега чекаме известување за бугот во партијата зошто неможе да се влегува и не е покажано дека сум претседател на партијата .. би требало да се среди почекајте.

за 1 недела сигурно нема да одговорат,ја кога пишав дека сум баниран ни не добив одговор

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom