eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дур ти помогнеш ние се снајдовме :uvo: Ни дадоа на мене и ајсшутер без пари да им дадеме

Дур ти помогнеш ние се снајдовме :uvo: Ни дадоа на мене и ајсшутер без пари да им дадеме

добро бе чоече, шо само мене ме напаѓаш..у таков смисол ти се постовите..па ако е за тоа, и ја пратив една карта на Ајсшутер..можеби он ти ја дал мојата...затоа не филозофирај...

Јас доаѓам во Турција. Работа сам да си барам или некој да ми најде?

добро бе чоече, шо само мене ме напаѓаш..у таков смисол ти се постовите..па ако е за тоа, и ја пратив една карта на Ајсшутер..можеби он ти ја дал мојата...затоа не филозофирај...

Не ми треба веќе а не ми стигна ни карта ај провери си во Donation List имаш некоја грешка направено.

Не сака да се зачлени во Атлантис Скиентологиска партија.

Во која друга е пожелно?

Не сака да се зачлени во Атлантис Скиентологиска партија.
Во која друга е пожелно?

Нејке изгледа пошто нема претседател партијата бев во Централна Грција денеска се враќам само газдава да ме отпушти после ќе можеш да влезеш.

Ок, а работа сам да си барам или имате фирма наша веќе? :)

Имам ленд скил 4.26, колку турски лири може да земам? Да знам да не работам за без пари.

Луѓе, дајте бе да не ве молам помогнете ми со велнесот :) 1.47 велнес иам....ник Mario Deviance

Луѓе, дајте бе да не ве молам помогнете ми со велнесот :) 1.47 велнес иам....ник Mario Deviance

аххх мариооо...џабе е човече...ти требаат едно 20 гифта Q2..тешко толку да најдеме...ако се најдат, ја ке ти пратам 2...само да не праќам за џабе да те донесам само до 5 и пак да падне...земи нов акаун играј...така и така си мал лвл

аххх мариооо...џабе е човече...ти требаат едно 20 гифта Q2..тешко толку да најдеме...ако се најдат, ја ке ти пратам 2...само да не праќам за џабе да те донесам само до 5 и пак да падне...земи нов акаун играј...така и така си мал лвл

Има веќе 11+ пракајте му уште повеќе :)

за Марио...вика марио веќе примил 10 велнес денес...иам за него 6 велнес да му пратам,сеа купив...утре ке ги добие

Ако веќе имате пари купете му Q5 храна или нешто послаба секој ден да зима 5 сила.

Сум примил 10 велнес од Macedonia Red Cross, фала до него...
п.с. каков квалитет дава колку велнес? како иде тоа?

друго...остајте никовите сите, или аднете ме :)
Фала уште еднаш...

хаха еве пробав ама имало веке десет ми вика кенот офер а гифт ако имал 10 ахахаххаха а сликава :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom