Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Турција супер е.Јас работам во Q1 компанија за оружје,земам 32 ТРУ и се хранам со Q2 леб и ми остануват пари за оружје.На двата дена купувам по 3 оружја и ДМГ кревам ненормално по 200-300 во 2 дена.
Во Турција супер е.Јас работам во Q1 компанија за оружје,земам 32 ТРУ и се хранам со Q2 леб и ми остануват пари за оружје.На двата дена купувам по 3 оружја и ДМГ кревам ненормално по 200-300 во 2 дена.
Абе маме му ебам,србите направија бејби бум со тоа што објавија во весник дека Србија е окупирана и во 2 дена дојдоа нови 2000 играчи.Па и ние во нашите весници да објавиме дека се бориме за основање на Македонија па да добиеме и ние бејби бум од македонци.![]()
Не,србите објавија во RL весник дека Србија е завзамана од Хрватска и за 3 дена им се приклучија нови не 2000 претерав и ја али имаа огромен бејби бум,бидејки тој бејби бум е нон стоп тема на препуцавање на Хрватска и Србија знам дека не си праеле по 2-3 акаунти пошо нема тек сега да им текна да го прават тоа.Иагледа тие 2000 играчи се истите со повеќе акаунти.
Предложив eJamaica. Каде што земјоделието ќе цвета ко туфки на светото растение Ganja![]()
Да му ебам мајката направи си веќе акаунт на играта ебате,100 пати напиша да ти помиогнеме,па имаш туторијал кога ќе се регистрирашмомци де бе ако сака некој да ми помогне во врска со играта да си направам акаунт и да ги помочам грцивеslave_nani17@hotmail.com пишете ми :smir:
Кога се бориш со Q5 многу дмг правиш. Демиџот почнува со strength, после ти го зголемува мислам 100% или не ми текнува, па го зголемува/намалува според оружјето што го користиш (unarmed -50%, Q1 20%, Q2 40%, Q3 60%, Q4 80%, Q5 100%), па ти дава и процент од велнесот што го имаш и на крај ти израчуна колку демиџ си направил.:pos2::pos2: колумбија ја има??? ако не, и таму добро ке се фати ганџа...него да прашам, што добиваме ако се пориме со Q5 оружје?