eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
е вака...едно прашање...гледам некои собираат пари,други о трошат на оружје...дали да собирам или за оружје да трошам...со оружје праам и по 25демиџ, а без него, 7-8...шо ке ми се пари???

е вака...едно прашање...гледам некои собираат пари,други о трошат на оружје...дали да собирам или за оружје да трошам...со оружје праам и по 25демиџ, а без него, 7-8...шо ке ми се пари???

А шо се демиџот коа земаш исто експиренс како и без него? Трошиш пари за некоја туѓа земја. Чувај парите прај ги во злато и здравје во еМакедонија ке ги вложиш.

Инаку битен е демиџот заради ранк. Што повеќе демиџ правиш, толку побрзо ќе напредуваш во ранковите. А што поголем ранк си, толку повеќе демиџ ќе правиш. Добро би било да се истренираме одреден број на луѓе и да имаме високи ранкови за да можеме да ја браниме еМакедонија.

Инаку битен е демиџот заради ранк. Што повеќе демиџ правиш, толку побрзо ќе напредуваш во ранковите. А што поголем ранк си, толку повеќе демиџ ќе правиш. Добро би било да се истренираме одреден број на луѓе и да имаме високи ранкови за да можеме да ја браниме еМакедонија.

епа тоа ми е мене...мал ранк сум, Корпорал, но го фатив за 2-3 дена...а без оружје ке ми требаше мнооогууу...со демич 6-7-8... малце оружје,малце злато и така...овие со компании ке имаат пари за еМакедонија,,,ја аргат сум...:vozbud:

Почнав пак да собирам злато сеа имам 27.
Што да правам,јас планирам една компанија да отворам,што мислете вие?

Може за гифтови компанија да отвориш и тиа 7 голд во пари да ги претвориш и да купуваш ресурси и плата да исплаќаш.Во која земја планираш?

Може за гифтови компанија да отвориш и тиа 7 голд во пари да ги претвориш и да купуваш ресурси и плата да исплаќаш.Во која земја планираш?

Незнам во која земја да идам но планирам да соберам 40 злато па тогаш да отворам.

Плус 10 голд денес вкупно 90.:vozbud:

Ако отворам компанија ке можам ли да одам во војни и да се борам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom