eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
За еден ама со Q1 храна.А со поквалитетна храна повеќе.Јас се хранам со Q3 храна работам у Q2 фирма и тренирам секоа ден значи уместо стоам со вилнес.
Q1 храна-1 вилнес
Q2-2 вилнес
Q3-3 вилнес
Q4-4 вилнес
Q5-5 вилнес

Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63
Дечки и девојки , дајте аднете ме као friend (Keeper of the seven keys), за да се држиме таму - во суровиот свет на ерипаблик , и ако не ни дадат да ја имаме Македонија , дали може преку бунт да се ослободиме?
Моментално е под турска власт , а гледам во Крит има револуција.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Дечки и девојки , дајте аднете ме као friend (Keeper of the seven keys), за да се држиме таму - во суровиот свет на ерипаблик , и ако не ни дадат да ја имаме Македонија , дали може преку бунт да се ослободиме?
те аднав ја од прееска..
Сите пишувајте,спамирајте,дрндајте на темава за да ги побиеме Грциве и да добиеме држава

Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63
Гледам дека пред пет дена имало револуција во Македонија , кој ја почнал знаете , Македонци или некој Грк?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Како можам да се лечам вболница?

А

Ајсшутер

Гостин
Како можам да се лечам вболница?
Кликаш на аватарот што ти е па после на реонот кај што се наоѓаш пример кајмене е Подолиа и доле кај болницата имаш Heal, ама предходно мораш да се бориш доколку се немаш борено денеска.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
И сега пример имам пари од бугарија левови, и зошто сега со нив ништо неможам да напрам неможи да ги сменам во романски пари?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
И сега пример имам пари од бугарија левови, и зошто сега со нив ништо неможам да напрам неможи да ги сменам во романски пари?
прво претвори ги во злато а после од злато во РОН(романски пари)

гифтот колку велнес дава??
зависи
Q1- 1 велнес
Q2- 2 велнес
Q3- 3 велнес
Q4- 4 велнес
Q5- 5 велнес

boboo

"El Bob|"
Член од
18 април 2009
Мислења
57
Поени од реакции
2
te adnav i ja tamo.. a za makedonija e rano da ni ja dadat.. uste sme slabi :)

toa sto e pod turska ne e makedonija.. mislam makedonija e ama egejska makedonija.. teritorijata kade sto ni e sega drzavata uste ne e aktivirana.. :)

i predhodno sto prasa za makedonci... ja najdov 50 i uste baram.. se nadevam deka ke najdam uste posto so 50 i da ni ja dadat teritorijata za 2 dena ke ja izgubime :))

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
te adnav i ja tamo.. a za makedonija e rano da ni ja dadat.. uste sme slabi :)

toa sto e pod turska ne e makedonija.. mislam makedonija e ama egejska makedonija.. teritorijata kade sto ni e sega drzavata uste ne e aktivirana.. :)

i predhodno sto prasa za makedonci... ja najdov 50 i uste baram.. se nadevam deka ke najdam uste posto so 50 i da ni ja dadat teritorijata za 2 dena ke ja izgubime :))
оди кај мене во френдс сите се Македонци,околу 65-70
Macedonian_until_I_die ми е никот

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Велнесот ми се ебава секој ден се поише и поише на 33,7 ми дое..таман фатив 5 левел:tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom