те аднав ја од прееска..Дечки и девојки , дајте аднете ме као friend (Keeper of the seven keys), за да се држиме таму - во суровиот свет на ерипаблик , и ако не ни дадат да ја имаме Македонија , дали може преку бунт да се ослободиме?
Моментално е под турска власт , а гледам во Крит има револуција.
Кликаш на аватарот што ти е па после на реонот кај што се наоѓаш пример кајмене е Подолиа и доле кај болницата имаш Heal, ама предходно мораш да се бориш доколку се немаш борено денеска.Како можам да се лечам вболница?
прво претвори ги во злато а после од злато во РОН(романски пари)И сега пример имам пари од бугарија левови, и зошто сега со нив ништо неможам да напрам неможи да ги сменам во романски пари?
зависигифтот колку велнес дава??
te adnav i ja tamo.. a za makedonija e rano da ni ja dadat.. uste sme slabiДечки и девојки , дајте аднете ме као friend (Keeper of the seven keys), за да се држиме таму - во суровиот свет на ерипаблик , и ако не ни дадат да ја имаме Македонија , дали може преку бунт да се ослободиме?
Моментално е под турска власт , а гледам во Крит има револуција.
оди кај мене во френдс сите се Македонци,околу 65-70te adnav i ja tamo.. a za makedonija e rano da ni ja dadat.. uste sme slabi
toa sto e pod turska ne e makedonija.. mislam makedonija e ama egejska makedonija.. teritorijata kade sto ni e sega drzavata uste ne e aktivirana..
i predhodno sto prasa za makedonci... ja najdov 50 i uste baram.. se nadevam deka ke najdam uste posto so 50 i da ni ja dadat teritorijata za 2 dena ke ja izgubime )