како шо го коментираш иванов наоколу ...сакам едно мислење од тебе за фрчко за изјавата на киро околу подмитувањето од страна на фрчкo
Како прво несудената дипломатка Мирка и нејзиниот пријател дебилниот Миленко, за мене не се релевантни извори за да јас пресудам дали во тоа има основана вистина или не, исто како што ти најверојатно не би верувал во некоја конструкција изнесена од страна на Ѓеро.
Предизборие е, секој тропа што ќе му текне, а навеќе оние што најмногу поради тоа тропање заработуваат.
Второ, доколку е точно, заошто со ова не се позанимаваат институциите кои се платени за да откриваат токму вакви заговори ?
за вулгарниот речник на човек кој се кандидира за претседател
Па предмалку ти кажав. Доколку некој го разбира само тој речник.....зошто па да не ?
и за неговото неколку пати мењање на став околу името ...
Значи неговиот став, како и ставот на преостанатите кандидати, најмалку по два-три пати дневно ги слушаме.
Фрчко мењал ставови. Бог да чува. Како што еднаш конкрит напиша, само магарето не менува ставови.
И не ми е мене проблем што и Иванов сменил став, туку проблемот е што сакате овде да го претставите како светец.
Да заклучиме.
Фрчко менувал ставови, Љубе менувал ставови....Петко менувал ставови.
Мењале мењале и дошле до конечен став:
Компромис со зачуван јазик и идентитет.
Кој е конечниот став на Иванов ?